BELEDİYE

Avanos Çicek Bahçesine Dönüyor

İlçe Haberleri 19.11.2022 - 18:38, Güncelleme: 20.11.2022 - 09:46
 

Avanos Çicek Bahçesine Dönüyor

Çalışmalar kapsamında Kızılırmak Rekreasyon Alanı, Sosyal Tesis civarı ve Uğur Mumcu Parkında mevsimlik çiçek ekimi hızla devam ediyor

Nevşehir'in Turizmde öncü ilçelerinden Avanos'ta bugünlerde önemli bir çalışmaya imza atılıyor.Zaten Yeşil olan Avanos İlçesinde şimdillerde daha da güzelleşsin diye her yere mevsimlik çicek ekimi yapılıyor. Avanos Belediyesinden yapılan açıklamada ''İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, ilçemizdeki kavşak, refüj, park ve dinlenme alanlarında mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kızılırmak Rekreasyon Alanı, Sosyal Tesis civarı ve Uğur Mumcu Parkında mevsimlik çiçek ekimi hızla devam ediyor'' açıklaması yapıldı.
Çalışmalar kapsamında Kızılırmak Rekreasyon Alanı, Sosyal Tesis civarı ve Uğur Mumcu Parkında mevsimlik çiçek ekimi hızla devam ediyor

Nevşehir'in Turizmde öncü ilçelerinden Avanos'ta bugünlerde önemli bir çalışmaya imza atılıyor.Zaten Yeşil olan Avanos İlçesinde şimdillerde daha da güzelleşsin diye her yere mevsimlik çicek ekimi yapılıyor.

Avanos Belediyesinden yapılan açıklamada ''İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, ilçemizdeki kavşak, refüj, park ve dinlenme alanlarında mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Kızılırmak Rekreasyon Alanı, Sosyal Tesis civarı ve Uğur Mumcu Parkında mevsimlik çiçek ekimi hızla devam ediyor'' açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.