Gazi'de Muhteşem Maç

Spor 19.11.2022 - 15:35, Güncelleme: 19.11.2022 - 15:56
 

Gazi'de Muhteşem Maç

Maçtan elde edilen Tribün gelirinin SMA Hastası minik Eren'e bağışlanacak olması idi.

Nevşehir Belediyespor bugün yeniden hizmete giren Gazi Stadı'nda Derince Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Açık Havada ve Muhteşem bir zeminde oynanan maç'ın bir önemli tarafı da Maçtan elde edilen Tribün gelirinin SMA Hastası minik Erden'e bağışlanacak olması idi. Tribünler tamamen dolmasada yine beklentilerin üzerinde bir seyirci karşısında oynanan maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısının 5.inci maçın 50 dakikasında Ali Kuçik'in gölü ile Nevşehir Belediyespor 1-0 öne geçti. Maç Bu Skorla devam ederken 70. Dakikada Rahmi Can Kardeşin ayağından gelen golle Kırmızı Beyazlı ekibimiz iyice rahatladı. Maçın 84 dakikasında orta saga oyuncusu Baran Şarka ile bir gol daha bulan ekibimiz maçı 3-0 a getirdi. Nevşehir Belediyespor Uzun zaman sonra taraftarı ile buluştuğu Gazi Stadında böylece maçtan net bir skor ile 3-0 galip ayrılmasını bildi.
Maçtan elde edilen Tribün gelirinin SMA Hastası minik Eren'e bağışlanacak olması idi.
Nevşehir Belediyespor bugün yeniden hizmete giren Gazi Stadı'nda Derince Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Açık Havada ve Muhteşem bir zeminde oynanan maç'ın bir önemli tarafı da Maçtan elde edilen Tribün gelirinin SMA Hastası minik Erden'e bağışlanacak olması idi.

Tribünler tamamen dolmasada yine beklentilerin üzerinde bir seyirci karşısında oynanan maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısının 5.inci maçın 50 dakikasında Ali Kuçik'in gölü ile Nevşehir Belediyespor 1-0 öne geçti.

Maç Bu Skorla devam ederken 70. Dakikada Rahmi Can Kardeşin ayağından gelen golle Kırmızı Beyazlı ekibimiz iyice rahatladı.

Maçın 84 dakikasında orta saga oyuncusu Baran Şarka ile bir gol daha bulan ekibimiz maçı 3-0 a getirdi.

Nevşehir Belediyespor Uzun zaman sonra taraftarı ile buluştuğu Gazi Stadında böylece maçtan net bir skor ile 3-0 galip ayrılmasını bildi.

IMG-20221119-152506

IMG-20221119-152425-730-x-410-piksel
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.