BELEDİYE

TRAŞTA KAPADOKYA FARKI..

Gündem 19.11.2022 - 12:03, Güncelleme: 20.11.2022 - 14:23
 

TRAŞTA KAPADOKYA FARKI..

Bu ne kadar önemli ise bir de Nevşehir'de Beraberlerin saat akşam 9'da kapatma zorunluluğu olduğu iddia ediliyor.

Nasreddin Hoca eve Et almış, Et'i Kedi yemiş, Hoca'da Kedi Burdaysa Et nerede,Et Burdaysa Kedi nerede diye sormuş. Tam'da bunun benzeri bir olay komşu iki İl arasında yaşanıyor. Malzeme aynı İnsan Kafasında Çıkan Saç ve Sakal. Ancak Niğde'de saç'ı Sakalı neredeyse Nevşehir'deki fiyatın yarısından biraz fazlasına kestirmek mümkün. Nevşehir'de Bir kişi Berbere gitti Saç,Sakal kestirdi. Yıkkattı birde Fön attırdı ödeyeceği fiyat tam 150 TL Aynı kişi komşu il Niğde'de bu işlemi yaptırırsa ödeyeceği rakam sıkı durun sadece 85 TL. İşte Nasreddin Hoca'nın hikayesi bu. Niğde'de ki Berber,bu fiyata aynı hizmeti veriyorsa Nevşehir'deki Berber başka bir hizmet veriyor ki tam 65 TL fiyat farkı. Bu ne kadar önemli ise bir de Nevşehir'de Beraberlerin saat akşam 9'da kapatma zorunluluğu olduğu iddia ediliyor. Nevşehir Berberler ve Kuaförler odası Birliğe, Birlik'te Valiliğe başvuruyor ve karar alınıyor Saat 9'da Berberler kapatacak diye. Bu karardan Rahatsız olanlar Vatandaşlar ve tabiki Berberler. Peki bu karar kime danışılarak alındı ? Bu soru ise tam muamma. Berberlere soruldu alındıysa Berberler niye Rahatsız. Sorulmadıysa Berberler Odası Kimin Odası? DAMAT TRAŞI BİLE nEVŞEHİRDE 500 TL OLMUŞ NE YAPIYORSUNUZ DAMADIN KAFASINA SAÇMI EKİYORSUNUZ
Bu ne kadar önemli ise bir de Nevşehir'de Beraberlerin saat akşam 9'da kapatma zorunluluğu olduğu iddia ediliyor.

Nasreddin Hoca eve Et almış, Et'i Kedi yemiş, Hoca'da Kedi Burdaysa Et nerede,Et Burdaysa Kedi nerede diye sormuş.

Tam'da bunun benzeri bir olay komşu iki İl arasında yaşanıyor. Malzeme aynı İnsan Kafasında Çıkan Saç ve Sakal. Ancak Niğde'de saç'ı Sakalı neredeyse Nevşehir'deki fiyatın yarısından biraz fazlasına kestirmek mümkün.

Nevşehir'de Bir kişi Berbere gitti Saç,Sakal kestirdi. Yıkkattı birde Fön attırdı ödeyeceği fiyat tam 150 TL

Aynı kişi komşu il Niğde'de bu işlemi yaptırırsa ödeyeceği rakam sıkı durun sadece 85 TL.

İşte Nasreddin Hoca'nın hikayesi bu. Niğde'de ki Berber,bu fiyata aynı hizmeti veriyorsa Nevşehir'deki Berber başka bir hizmet veriyor ki tam 65 TL fiyat farkı.

Bu ne kadar önemli ise bir de Nevşehir'de Beraberlerin saat akşam 9'da kapatma zorunluluğu olduğu iddia ediliyor.

Nevşehir Berberler ve Kuaförler odası Birliğe, Birlik'te Valiliğe başvuruyor ve karar alınıyor Saat 9'da Berberler kapatacak diye.

Bu karardan Rahatsız olanlar Vatandaşlar ve tabiki Berberler. Peki bu karar kime danışılarak alındı ? Bu soru ise tam muamma. Berberlere soruldu alındıysa Berberler niye Rahatsız.

Sorulmadıysa Berberler Odası Kimin Odası? DAMAT TRAŞI BİLE nEVŞEHİRDE 500 TL OLMUŞ NE YAPIYORSUNUZ DAMADIN KAFASINA SAÇMI EKİYORSUNUZ



IMG-20221119-WA0003

IMG-20221119-WA0002

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.