Ürgüp'ten Öğrencilere Ücretsiz Gezi

Gündem 18.11.2022 - 10:20, Güncelleme: 18.11.2022 - 10:20
 

Ürgüp'ten Öğrencilere Ücretsiz Gezi

Bursa’ya 3 otobüs yaklaşık 120 Kız Öğrencimizi uğurluyoruz.Sizler için az bile…Yolunuz açık olsun" açıklamasını yaptı.

Ürgüp Belediyesi Tarafından öğrenciler için ücretsiz olarak düzenlenen gezi bugün sabah saatlerinde yapılan Uğurlama töreni ile başladı. Bursa'nın Tarihi ve Kültürünün yapılacak gezi ile öğrenciler tarafından deneyimleyecegi gezi üç otobüs ile başladı. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün de katıldığı uğurlama törenine ilişkin olarak Başkan Aktürk "Kültür Gezilerimizden birincisi “Başarı ve Motivasyon Gezi’miz Başlıyor. Ürgüp’ümüzden Kültür Başkenti Bursa’ya 3 otobüs yaklaşık 120 Kız Öğrencimizi uğurluyoruz.Sizler için az bile…Yolunuz açık olsun" açıklamasını yaptı.
Bursa’ya 3 otobüs yaklaşık 120 Kız Öğrencimizi uğurluyoruz.Sizler için az bile…Yolunuz açık olsun" açıklamasını yaptı.
Ürgüp Belediyesi Tarafından öğrenciler için ücretsiz olarak düzenlenen gezi bugün sabah saatlerinde yapılan Uğurlama töreni ile başladı.

Bursa'nın Tarihi ve Kültürünün yapılacak gezi ile öğrenciler tarafından deneyimleyecegi gezi üç otobüs ile başladı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün de katıldığı uğurlama törenine ilişkin olarak Başkan Aktürk "Kültür Gezilerimizden birincisi “Başarı ve Motivasyon Gezi’miz Başlıyor.

Ürgüp’ümüzden Kültür Başkenti Bursa’ya 3 otobüs yaklaşık 120 Kız Öğrencimizi uğurluyoruz.Sizler için az bile…Yolunuz açık olsun" açıklamasını yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.