BELEDİYE

Valilikten Çok Önemli Uyarı Geldi

Gündem 16.11.2022 - 16:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 16:58
 

Valilikten Çok Önemli Uyarı Geldi

Soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır

Çevre, Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı meteoroloji genel müdürlüğü 7. Bölge müdürlüğü meteorolojik uyarılarda bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre; 17.11.2022 Perşembe günü rüzgarın; Nevşehir’in batı kesimlerinde (Acıgöl, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır
Soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır
Çevre, Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı meteoroloji genel müdürlüğü 7. Bölge müdürlüğü meteorolojik uyarılarda bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre; 17.11.2022 Perşembe günü rüzgarın; Nevşehir’in batı kesimlerinde (Acıgöl, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Kuvvetli rüzgarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.