Kış Gelmeden Tedbirleri Geldi

Nevşehir 15.11.2022 - 13:14, Güncelleme: 15.11.2022 - 13:14
 

Kış Gelmeden Tedbirleri Geldi

Vali İnci Sezer Becel başkanlığında yapılan toplantı ile Kış tedbirleri gözden geçirildi.

Her ne kadar eski kış ayları mumla aransa da yinede Kış ayları içerisine girmiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıllarda bugünler kar kış kıyamet şeklinde geçerken bu yıl hala kısa kollu t-shirt giyenleri görmek bile mümkün. Ama Devlet her zamanki gibi tedbiri elden bırakmıyor. Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Vali İnci Sezer Becel başkanlığında yapılan toplantı ile Kış tedbirleri gözden geçirildi. Nevsehir Valiliği toplantıya ilişkin "Kış mevsiminde alınacak tedbirlere dair komisyon toplantısı; Valimiz İnci Sezer Becel Başkanlığı’nda, Emniyet, Jandarma, Belediye, Karayolları, Afad ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi" açıklamasını yaptı.
Vali İnci Sezer Becel başkanlığında yapılan toplantı ile Kış tedbirleri gözden geçirildi.
Her ne kadar eski kış ayları mumla aransa da yinede Kış ayları içerisine girmiş bulunuyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda bugünler kar kış kıyamet şeklinde geçerken bu yıl hala kısa kollu t-shirt giyenleri görmek bile mümkün.

Ama Devlet her zamanki gibi tedbiri elden bırakmıyor. Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Vali İnci Sezer Becel başkanlığında yapılan toplantı ile Kış tedbirleri gözden geçirildi.

Nevsehir Valiliği toplantıya ilişkin "Kış mevsiminde alınacak tedbirlere dair komisyon toplantısı; Valimiz İnci Sezer Becel Başkanlığı’nda, Emniyet, Jandarma, Belediye, Karayolları, Afad ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi" açıklamasını yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.