21 Kasım Son Tarih

Nevşehir 15.11.2022 - 10:45, Güncelleme: 15.11.2022 - 10:45
 

21 Kasım Son Tarih

Nevşehir Tarım İl Müdürlüğünden yapılan uyarıda "Nevşehir de Patates siğili görülen alanlar İle güvenlik kuşağında dekar başına uygulanacak

Bir zamanlar Türkiye'nin Patates deposu olan bölgemizde sonrasında ortaya çıkan "Patates Siğili" hastalığı sonrası bölgede neredeyse Patates ekilen arazi geçmişe oldukça azaldı. Devlet Bu Siğil Hastalığı ile karşı karşıya kalan çiftçilere destek olmak üzere Siğil görülen arazilerde dekar başına 125 TL destek ödemesi yapmaya sürdürüyor. Bu kapsamda ödemeler bu ay'da devam edeceği açıklandı. Nevşehir İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri Vatandaşı uyararak başvuruları aksatmayın yapın çağrısında bulundu. Nevşehir Tarım İl Müdürlüğünden yapılan uyarıda "Nevşehir de Patates siğili görülen alanlar İle güvenlik kuşağında dekar başına uygulanacak 125 TL destekleme için: SON MÜRACAAT tarihi 21 KASIM 2022 olduğundan üreticilerimizin bu tarihe kadar İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize başvurmaları gerekmektedir" açıklaması yapıldı.
Nevşehir Tarım İl Müdürlüğünden yapılan uyarıda "Nevşehir de Patates siğili görülen alanlar İle güvenlik kuşağında dekar başına uygulanacak
Bir zamanlar Türkiye'nin Patates deposu olan bölgemizde sonrasında ortaya çıkan " Patates Siğili" hastalığı sonrası bölgede neredeyse Patates ekilen arazi geçmişe oldukça azaldı.

Devlet Bu Siğil Hastalığı ile karşı karşıya kalan çiftçilere destek olmak üzere Siğil görülen arazilerde dekar başına 125 TL destek ödemesi yapmaya sürdürüyor.

Bu kapsamda ödemeler bu ay'da devam edeceği açıklandı. Nevşehir İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri Vatandaşı uyararak başvuruları aksatmayın yapın çağrısında bulundu.

Nevşehir Tarım İl Müdürlüğünden yapılan uyarıda "Nevşehir de Patates siğili görülen alanlar İle güvenlik kuşağında dekar başına uygulanacak 125 TL destekleme için:

SON MÜRACAAT tarihi 21 KASIM 2022 olduğundan üreticilerimizin bu tarihe kadar İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize başvurmaları gerekmektedir" açıklaması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.