Başkan Savran Canlı Yayında Anlattı

Nevşehir 14.11.2022 - 20:24, Güncelleme: 15.11.2022 - 09:08
 

Başkan Savran Canlı Yayında Anlattı

Bu çalışma sayesinde yol güvenliğini ve temizliğini sağlamış, kullanım alanını artırmış olacağız'' açıklamasında bulundu.

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan bir çalışma ile Kaldırım Mezarlğının çevresi kalın bir duvar ile çepçevre sarılıyor.Yıllardır söylenen ama bir türlü hayata geçmeyen bu projeyi hayata geçiren Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran bugün bölgede incemelede bulundu. Burada bir de video yayınlayan Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ''Kaldırım Mezarlığında İstinat duvarı çalışmalarımız sona ermek üzere. Bu çalışma sayesinde yol güvenliğini ve temizliğini sağlamış, kullanım alanını artırmış olacağız'' açıklamasında bulundu. 
Bu çalışma sayesinde yol güvenliğini ve temizliğini sağlamış, kullanım alanını artırmış olacağız'' açıklamasında bulundu.

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan bir çalışma ile Kaldırım Mezarlğının çevresi kalın bir duvar ile çepçevre sarılıyor.Yıllardır söylenen ama bir türlü hayata geçmeyen bu projeyi hayata geçiren Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran bugün bölgede incemelede bulundu.

Burada bir de video yayınlayan Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ''Kaldırım Mezarlığında İstinat duvarı çalışmalarımız sona ermek üzere. Bu çalışma sayesinde yol güvenliğini ve temizliğini sağlamış, kullanım alanını artırmış olacağız'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.