BELEDİYE

Nevsehirbelediyespor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Spor 13.11.2022 - 15:44, Güncelleme: 13.11.2022 - 16:02
 

Nevsehirbelediyespor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Nevşehirbelediyespor bu hafta ligde sondan bir üst sırada yer alan Edirnespor'a konuk oldu.

Geçen hafta son Dakikalarda bir puanı alan Nevşehirbelediyespor bu hafta ligde sondan bir üst sırada yer alan Edirnespor'a konuk oldu. Edirne'de oynanan maçta üstün olan taraf Nevsehirbelediyespor'du ve bu üstünlük maçın 29.Dakikasında Onur Öztonga'nın golü ile Nevşehir Bld. spor 1-0 öne geçmesi ile perçinlendi. Bu dakika sonrası oyunda üstünlük Edirnespor'a geçti ve maçın 49.Dakikasında Oğuzhan Kandermir'in golü ile Edirnespor eşitliği sağladı. 1-1 Maçın 57.Dakikasında Kırmızı Beyazlı ekibimiz Gökay Iravul'un attığı golle 2-1 öne geçti. Maçın 75.Dakikasında Baran Sarka'nın attığı golle fark ikiye çıktı.Edirnespor 1-Nevşehir Belediyespor 3 oldu. Ve maç Nevsehirbelediyespor'un Üç Golle Üc puanı alması ile sonuçlandı
Nevşehirbelediyespor bu hafta ligde sondan bir üst sırada yer alan Edirnespor'a konuk oldu.
Geçen hafta son Dakikalarda bir puanı alan Nevşehirbelediyespor bu hafta ligde sondan bir üst sırada yer alan Edirnespor'a konuk oldu.

Edirne'de oynanan maçta üstün olan taraf Nevsehirbelediyespor'du ve bu üstünlük maçın 29.Dakikasında Onur Öztonga'nın golü ile Nevşehir Bld. spor 1-0 öne geçmesi ile perçinlendi.

Bu dakika sonrası oyunda üstünlük Edirnespor'a geçti ve maçın 49.Dakikasında Oğuzhan Kandermir'in golü ile Edirnespor eşitliği sağladı. 1-1

Maçın 57.Dakikasında Kırmızı Beyazlı ekibimiz Gökay Iravul'un attığı golle 2-1 öne geçti.

Maçın 75.Dakikasında Baran Sarka'nın attığı golle fark ikiye çıktı. Edirnespor 1-Nevşehir Belediyespor 3 oldu.

Ve maç Nevsehirbelediyespor'un Üç Golle Üc puanı alması ile sonuçlandı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.