BELEDİYE

Herkes Tatile Onlar Kampa Girdi

Gündem 13.11.2022 - 10:09, Güncelleme: 13.11.2022 - 10:09
 

Herkes Tatile Onlar Kampa Girdi

Okulda düzenlenen kampa ilişkin olarak yapılan açıklamada "Ara Tatil Yurt Kampımız 12.Sınıfa giden 25 öğrencimiz ile başladı.

Tüm Türkiye genelinde Cuma günü başlayan ilk ara tatil ile birlikte milyonlarca öğrenci ve öğretmen tatile başladı. Kimisi yollara düştü kısa bir tatile çıktı,kimisi arkadaşlarıyla eğlencede kimisi tablet,telefon başında bir öğrenci grubu varki onlar ara tatilde Ara tatil yurt kampına girdi. Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip okulu bir ara tatil kampı başlattı. Okulda düzenlenen kampa ilişkin olarak yapılan açıklamada "Ara Tatil Yurt Kampımız 12.Sınıfa giden 25 öğrencimiz ile başladı.. 8 gün sürecek kampımızda denemeler, etütler, etkinlikler, soru çözümleri ile öğrencilerimizi hedeflerine bir adım daha yaklaştıracağımıza inanıyoruz" denildi.
Okulda düzenlenen kampa ilişkin olarak yapılan açıklamada "Ara Tatil Yurt Kampımız 12.Sınıfa giden 25 öğrencimiz ile başladı.
Tüm Türkiye genelinde Cuma günü başlayan ilk ara tatil ile birlikte milyonlarca öğrenci ve öğretmen tatile başladı.

Kimisi yollara düştü kısa bir tatile çıktı,kimisi arkadaşlarıyla eğlencede kimisi tablet,telefon başında bir öğrenci grubu varki onlar ara tatilde Ara tatil yurt kampına girdi.

Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip okulu bir ara tatil kampı başlattı.

Okulda düzenlenen kampa ilişkin olarak yapılan açıklamada " Ara Tatil Yurt Kampımız 12.Sınıfa giden 25 öğrencimiz ile başladı..

8 gün sürecek kampımızda denemeler, etütler, etkinlikler, soru çözümleri ile öğrencilerimizi hedeflerine bir adım daha yaklaştıracağımıza inanıyoruz" denildi.

20221113-100007

20221113-100004
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.