Öğrencilere Bedava Döner Dağıtııyor

İlçe Haberleri 10.11.2022 - 19:00, Güncelleme: 11.11.2022 - 08:37
 

Öğrencilere Bedava Döner Dağıtııyor

''Her hafta farklı bir okulda yapılan döner ve ayran ikramı ilçedeki tüm okullara ve tüm öğrencilere ulaşana kadar devam edecek'' denildi..

Ürgüp Belediyesi tarafından Cuma günleri öğrencilere ücretsiz döner ve ayran ikram ediliyor.Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada ''Her hafta farklı bir okulda yapılan döner ve ayran ikramı ilçedeki tüm okullara ve tüm öğrencilere ulaşana kadar devam edecek'' denildi.. Açıklamada ''Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Öğrenciler için böyle bir hazırlık yaptıklarını belirterek “Şehit Şenay Aybüke Yalçın Sosyal Tesisi’mizde hazırlanan dönerler çocuklarımız için öğle vaktine hazır hale getiriliyor. Öğrencilerimizden memnuniyet dolu geri dönüşler alıyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile geçtiğimiz hafta Türkan Diker İlkokulu’nda Öğrencilerimize ikram ettik, bu hafta da TOKİ konutlarımızın bulunduğu 15 Temmuz İlkokulu’nda et döner ve ayran ikramı yapacağız. Tüm öğrencilerimize afiyet olsun.” Değerlendirmesinde bulunuldu..
''Her hafta farklı bir okulda yapılan döner ve ayran ikramı ilçedeki tüm okullara ve tüm öğrencilere ulaşana kadar devam edecek'' denildi..

Ürgüp Belediyesi tarafından Cuma günleri öğrencilere ücretsiz döner ve ayran ikram ediliyor.Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada ''Her hafta farklı bir okulda yapılan döner ve ayran ikramı ilçedeki tüm okullara ve tüm öğrencilere ulaşana kadar devam edecek'' denildi..

Açıklamada ''Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Öğrenciler için böyle bir hazırlık yaptıklarını belirterek “Şehit Şenay Aybüke Yalçın Sosyal Tesisi’mizde hazırlanan dönerler çocuklarımız için öğle vaktine hazır hale getiriliyor.

Öğrencilerimizden memnuniyet dolu geri dönüşler alıyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile geçtiğimiz hafta Türkan Diker İlkokulu’nda Öğrencilerimize ikram ettik, bu hafta da TOKİ konutlarımızın bulunduğu 15 Temmuz İlkokulu’nda et döner ve ayran ikramı yapacağız. Tüm öğrencilerimize afiyet olsun.” Değerlendirmesinde bulunuldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.