BELEDİYE

Kayseri Farkedilmeyi Bekliyor

Nevşehir 09.11.2022 - 21:52, Güncelleme: 09.11.2022 - 21:52
 

Kayseri Farkedilmeyi Bekliyor

Ürgüp'teki yatırımım bitmesine krizler müsade eder etmez Kayseri'ye bakalım ne yapabiliriz. Benim işim kültür ve doğa, gurmeyle karışık.

Kayseri'de gezdiğim vadilerin hiç birinden pişman değilim. Hepside birbirinden çok farklı ve ayrı güzel. Çamlıdere Vadisi'nin Kapadokya vadilerinden hiç farkı yok. Kırlangıç, Barsama, Ağırnas, Gesi, Germir, Talas, Koramaz, Turan, Derevenk.. Nasıl anlatsam; bu vadilerin popülerliği neden Kayserilinin hafta sonu piknik ihtiyacını karşılamaktan ileri gitmesin? Emin olun Kayserilinin de %5'i haberdardır bu vadilerden ancak. Kayseri'nin turizm otoriteleri de hadi belki bir iki kez gitmiş, görmüş olsunlar. Kayserinin Erciyes kayak merkezi çok özel ama bu vadilerin Kışın da gezilebilir hale getirilmesi, Yazın da turizmin devam edebilmesi turizm sektörünün oturması için şart. Gezmeye ve fotolarına bakmaya doyamadığım vadide taş ocağı görmek çok şok edici. Demek Kayseri şu ana kadar turizmi kendine hiç yakıştırmamış, varsa yoksa 3 ay kayak. Kayseri benim hanım köyüm. Orta bir ve ikiyi de orada okudum. Voleybolda Kayseri üçüncüsü olmuştuk. Ürgüp'teki yatırımım bitmesine krizler müsade eder etmez Kayseri'ye bakalım ne yapabiliriz. Benim işim kültür ve doğa, gurmeyle karışık. Düşünsenize koca Kayseri'de henüz üç gün gezilebilecek oluşturulmuş tur programı bile yok. Kayseri Kapadokya'nın bir parçasıdır, önemli bir öğesidir. Farklı düşünenlerin kişisel olan siyasi ya da ekonomik kaygıları vardır. Kayseri Kapadokya TURSAB BYK, BTK'ya hemen geri alınmalıdır. Kayseri'nin çıkartılması ard niyetli ya da bilinçsizce, düşünmeden yapılmış olmalı, ne bileyim. Siyasiler ve bürokratlar bu işten uzak dursunlar, sadece ortam oluştursunlar. Turizm profesyonelleri olan otelciler, acentacılar, rehberler gerisini halleder.
Ürgüp'teki yatırımım bitmesine krizler müsade eder etmez Kayseri'ye bakalım ne yapabiliriz. Benim işim kültür ve doğa, gurmeyle karışık.
Kayseri'de gezdiğim vadilerin hiç birinden pişman değilim. Hepside birbirinden çok farklı ve ayrı güzel. Çamlıdere Vadisi'nin Kapadokya vadilerinden hiç farkı yok. Kırlangıç, Barsama, Ağırnas, Gesi, Germir, Talas, Koramaz, Turan, Derevenk..

Nasıl anlatsam; bu vadilerin popülerliği neden Kayserilinin hafta sonu piknik ihtiyacını karşılamaktan ileri gitmesin? Emin olun Kayserilinin de %5'i haberdardır bu vadilerden ancak. Kayseri'nin turizm otoriteleri de hadi belki bir iki kez gitmiş, görmüş olsunlar.

Kayserinin Erciyes kayak merkezi çok özel ama bu vadilerin Kışın da gezilebilir hale getirilmesi, Yazın da turizmin devam edebilmesi turizm sektörünün oturması için şart.

Gezmeye ve fotolarına bakmaya doyamadığım vadide taş ocağı görmek çok şok edici. Demek Kayseri şu ana kadar turizmi kendine hiç yakıştırmamış, varsa yoksa 3 ay kayak.

Kayseri benim hanım köyüm. Orta bir ve ikiyi de orada okudum. Voleybolda Kayseri üçüncüsü olmuştuk. Ürgüp'teki yatırımım bitmesine krizler müsade eder etmez Kayseri'ye bakalım ne yapabiliriz. Benim işim kültür ve doğa, gurmeyle karışık.

Düşünsenize koca Kayseri'de henüz üç gün gezilebilecek oluşturulmuş tur programı bile yok.

Kayseri Kapadokya'nın bir parçasıdır, önemli bir öğesidir. Farklı düşünenlerin kişisel olan siyasi ya da ekonomik kaygıları vardır. Kayseri Kapadokya TURSAB BYK, BTK'ya hemen geri alınmalıdır. Kayseri'nin çıkartılması ard niyetli ya da bilinçsizce, düşünmeden yapılmış olmalı, ne bileyim. Siyasiler ve bürokratlar bu işten uzak dursunlar, sadece ortam oluştursunlar. Turizm profesyonelleri olan otelciler, acentacılar, rehberler gerisini halleder.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.