Atılacak Asfalt Zemini Kontrol Ekibi

Gündem 09.11.2022 - 18:52, Güncelleme: 09.11.2022 - 21:50
 

Atılacak Asfalt Zemini Kontrol Ekibi

İbrahimpasa Köyünde Asfalt atılacak ancak Önce Sağlık Personeli Eşliğinde Asfalt Timi gitti

Ürgüp İlçesine bağlı İprahimpaşa Köyünde Yollar Asfaltlanacak. Bu amaçla çalışmalar sürüyor. İbrahimpasa Köyünde Asfalt atılacak ancak Önce Sağlık Ekibi Eşliğinde Asflat Timi Köye Gitti.Asfalt Timinde İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Hakan Gürbüz köyü ziyaret etti. Köy'de ziyaretçileri İprahimpaşa Köyü Muhtarı karşıladı ve "ÖZEL İDARE SEKRETERİMİZ SAYIN KAMİL DURU VE NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİ MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HAKAN GÜRBÜZÜ, KÖYÜMÜZDE MİSAFİR ETTİK.SIFIR ASVALTA BİRAZ DAHA YAKLAŞTIK İNŞALLAH" Diye yazdı Son gelişme ise Giden heyet okey verdi sıra asfalt çalışmasında köylüler şimdi asfaltı bekliyor.
İbrahimpasa Köyünde Asfalt atılacak ancak Önce Sağlık Personeli Eşliğinde Asfalt Timi gitti

Ürgüp İlçesine bağlı İprahimpaşa Köyünde Yollar Asfaltlanacak. Bu amaçla çalışmalar sürüyor.

İbrahimpasa Köyünde Asfalt atılacak ancak Önce Sağlık Ekibi Eşliğinde Asflat Timi Köye Gitti.Asfalt Timinde İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Hakan Gürbüz köyü ziyaret etti.

Köy'de ziyaretçileri İprahimpaşa Köyü Muhtarı karşıladı ve "ÖZEL İDARE SEKRETERİMİZ SAYIN KAMİL DURU VE NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİ MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HAKAN GÜRBÜZÜ, KÖYÜMÜZDE MİSAFİR ETTİK.SIFIR ASVALTA BİRAZ DAHA YAKLAŞTIK İNŞALLAH" Diye yazdı

Son gelişme ise Giden heyet okey verdi sıra asfalt çalışmasında köylüler şimdi asfaltı bekliyor.

ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.