NEVÜ'yü TSE Başkanı Ziyaret Etti

Nevşehir 09.11.2022 - 09:38, Güncelleme: 09.11.2022 - 09:38
 

NEVÜ'yü TSE Başkanı Ziyaret Etti

‘TSE Üniversite Buluşmaları’ etkinliği kapsamında üniversitenin akademik, idari personeli ve öğrencileriyle buluştu.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Mahmut Sami Şahin ilki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen ‘TSE Üniversite Buluşmaları’ etkinliği kapsamında üniversitenin akademik, idari personeli ve öğrencileriyle buluştu. Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, TSE Nevşehir İl Müdürü Erol Güneş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın, NEVÜ’nün akademik idari personeli ile öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin “Üniversite olarak standardizasyon, belgelendirme ve uygunluk çalışmalarımız ilk olarak 2018 yılında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) değerlendirme raporlarıyla başlamış ve 2021 yılından beri de bu kapsamda kalite çalışmalarına aktif bir şekilde devam etmekteyiz"dedi
‘TSE Üniversite Buluşmaları’ etkinliği kapsamında üniversitenin akademik, idari personeli ve öğrencileriyle buluştu.
Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Mahmut Sami Şahin ilki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen ‘ TSE Üniversite Buluşmaları’ etkinliği kapsamında üniversitenin akademik, idari personeli ve öğrencileriyle buluştu.

Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, TSE Nevşehir İl Müdürü Erol Güneş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın, NEVÜ’nün akademik idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin “Üniversite olarak standardizasyon, belgelendirme ve uygunluk çalışmalarımız ilk olarak 2018 yılında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) değerlendirme raporlarıyla başlamış ve 2021 yılından beri de bu kapsamda kalite çalışmalarına aktif bir şekilde devam etmekteyiz"dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.