Kapadokya'nın Amma Giriş Kapısı Varmış

Nevşehir 09.11.2022 - 08:45, Güncelleme: 09.11.2022 - 08:45
 

Kapadokya'nın Amma Giriş Kapısı Varmış

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği etkinlik haberindeki bir ayrıntı bu isteğin hala canlı olduğunu gösteriyor.

Kayseri'nin Kapadokya'ya dahil olma mücadelesi süratle sürüyor. Son dönemde özellikle Başlayan Balon Turları sonrası şimdide Kayseri Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği etkinlik haberindeki bir ayrıntı bu isteğin hala canlı olduğunu gösteriyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesinin sitesinden yapılan açıklamada "Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Kayseri’nin turizm alanında önemli merkezlerinden, Kapadokya’nın giriş kapısı olarak anılan Yeşilhisar ilçesi Soğanlı Vadisi’nin tanıtımına yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" Yani Bir Taraftan Aksaray giriş kapısı olurken diğer Kapadokya'nın giriş kapısının da soğanlı olduğu vurgulanıyor. Yani Kapadokya’nın giriş kapısı soğanlı imiş duyan duymayana söylesin az kaldı zaten Kapadokya Kayseri'nin merkezi derlerde iyiki Cumhurbaşkanı Nevşehir’de yaptığı konuşmada Kapadokya nın başkenti Nevşehir dedi de paçayı kurtardık ağanın lafının üzerine laf olmaz..
Kayseri Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği etkinlik haberindeki bir ayrıntı bu isteğin hala canlı olduğunu gösteriyor.
Kayseri'nin Kapadokya'ya dahil olma mücadelesi süratle sürüyor. Son dönemde özellikle Başlayan Balon Turları sonrası şimdide Kayseri Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği etkinlik haberindeki bir ayrıntı bu isteğin hala canlı olduğunu gösteriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin sitesinden yapılan açıklamada "Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Kayseri’nin turizm alanında önemli merkezlerinden, Kapadokya’nın giriş kapısı olarak anılan Yeşilhisar ilçesi Soğanlı Vadisi’nin tanıtımına yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor"

Yani Bir Taraftan Aksaray giriş kapısı olurken diğer Kapadokya'nın giriş kapısının da soğanlı olduğu vurgulanıyor.

Yani Kapadokya’nın giriş kapısı soğanlı imiş duyan duymayana söylesin az kaldı zaten Kapadokya Kayseri'nin merkezi derlerde iyiki Cumhurbaşkanı Nevşehir’de yaptığı konuşmada Kapadokya nın başkenti Nevşehir dedi de paçayı kurtardık ağanın lafının üzerine laf olmaz..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.