Öğrencilere Meyve Dopingi

Gündem 08.11.2022 - 18:44, Güncelleme: 09.11.2022 - 08:35
 

Öğrencilere Meyve Dopingi

NEVÜ'de kurulan Tezgah üstüne Elma,Mandalina,Muz gibi meyvelerden oluşan ikramlar bıraktılar

Nevşehir'li Pazarcılardan örnek tutum. Pazarcılar bir araya geldi, Nevşehir Üniversitesindeki öğrencilere kasa kasa mevye ikramında bulundu. NEVÜ'de kurulan Tezgah üstüne Elma,Mandalina,Muz gibi meyvelerden oluşan ikramlar bıraktılar ve öğrenciler kendilerine ücretsiz sunulan meyveleri alarak afiyetle yediler. Nevşehir Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen "Bizler pazar esnafları çocuklarımızın helal rızıkları için bazanda memleketimizde misafir olan çocuklarımıza ikram için tezgah açarız sınav haftasında üniversitemizdeyiz afiyet olsun katkılarından dolayı bütün esnaflarımıza sonsuz teşekkürler" dedi.
NEVÜ'de kurulan Tezgah üstüne Elma,Mandalina,Muz gibi meyvelerden oluşan ikramlar bıraktılar
Nevşehir'li Pazarcılardan örnek tutum. Pazarcılar bir araya geldi, Nevşehir Üniversitesindeki öğrencilere kasa kasa mevye ikramında bulundu.

NEVÜ'de kurulan Tezgah üstüne Elma,Mandalina,Muz gibi meyvelerden oluşan ikramlar bıraktılar ve öğrenciler kendilerine ücretsiz sunulan meyveleri alarak afiyetle yediler.

Nevşehir Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen "Bizler pazar esnafları çocuklarımızın helal rızıkları için bazanda memleketimizde misafir olan çocuklarımıza ikram için tezgah açarız sınav haftasında üniversitemizdeyiz afiyet olsun katkılarından dolayı bütün esnaflarımıza sonsuz teşekkürler" dedi. ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.