Savran NEVESOB'u Ziyaret Etti

Nevşehir 08.11.2022 - 17:28, Güncelleme: 09.11.2022 - 08:34
 

Savran NEVESOB'u Ziyaret Etti

Savran ise konuşmasının sonunda "İlimize hizmet etmek için hep birlikte daha çok çalışacağız diyerek" toplantıyı düzenleyen Birlik Başkanı Pınarbaşı ve katılımcılara teşekkür etti.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı daveti kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran beraberinde Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Furkan Feralan ,Nafiz Dirikoç ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz ile Oda Başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı , "Bugün Sayın Belediye Başkanımız ve ekibinin davetimize icabet ederek aramızda bulunmaları bizleri mutlu etmiştir. Bu programı gerçekleştirmemizin amacı Belediyemiz ile esnaf ve sanatkarlarımızı ilgilendiren konular hakkında görüş alış verişinde bulunmaktır. Bizlere vaktini ekibiyle birlikte ayırarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan ve esnaf ve sanatkarların taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Savran'a ve ekibine teşekkür ederiz. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ise konuşmasının sonunda "İlimize hizmet etmek için hep birlikte daha çok çalışacağız diyerek" toplantıyı düzenleyen Birlik Başkanı Pınarbaşı ve katılımcılara teşekkür etti.
Savran ise konuşmasının sonunda "İlimize hizmet etmek için hep birlikte daha çok çalışacağız diyerek" toplantıyı düzenleyen Birlik Başkanı Pınarbaşı ve katılımcılara teşekkür etti.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı daveti kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran beraberinde Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Furkan Feralan , Nafiz Dirikoç ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz ile Oda Başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı , "Bugün Sayın Belediye Başkanımız ve ekibinin davetimize icabet ederek aramızda bulunmaları bizleri mutlu etmiştir.

Bu programı gerçekleştirmemizin amacı Belediyemiz ile esnaf ve sanatkarlarımızı ilgilendiren konular hakkında görüş alış verişinde bulunmaktır.

Bizlere vaktini ekibiyle birlikte ayırarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan ve esnaf ve sanatkarların taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Savran'a ve ekibine teşekkür ederiz.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ise konuşmasının sonunda "İlimize hizmet etmek için hep birlikte daha çok çalışacağız diyerek" toplantıyı düzenleyen Birlik Başkanı Pınarbaşı ve katılımcılara teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.