BELEDİYE

Hiç Kimse Bu Akşam Sergilenecek

Gündem 07.11.2022 - 18:27, Güncelleme: 08.11.2022 - 08:22
 

Hiç Kimse Bu Akşam Sergilenecek

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenli olarak sahnelenecek tiyatro etkinliği biletleri Devlet Tiyatroları’nın internet sitesi www.devtiyatro.gov.tr üzerinden temin edebilecek.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Erzurum Devlet Tiyatrosu bünyesinde Kosta Kortidis’in yazdığı ve Nesimi Kaygusuz’un yönettiği "Hiç Kimse" adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de tiyatro severlerle buluşacak. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tüm Bölge Müdürlüklerince NEVÜ’de her ay düzenli olarak temsil verilmesinin karara bağlanmasının ardından 2022-2023 eğitim- öğretim yılının ikinci tiyatro gösterimi 08 Kasım 2022 Salı günü saat: 20:00’de "Hiç Kimse" adlı tiyatro oyunu ile devam edecek. NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenli olarak sahnelenecek tiyatro etkinliği biletleri Devlet Tiyatroları’nın internet sitesi www.devtiyatro.gov.tr  üzerinden temin edebilecek. Tiyatronun Konusu: Tiyatronun Konusu; Adam Ones’ın bir adı, işi, kariyeri, koca bir hayatı var! Ve dahası… başkaları için; tasarıları, görüşleri, yargıları, öfkeleri, nefretleri, arzuları, korkuları var! Peki ya kendisi için? Kendisi için en basit cümleyi kurmamış birinin, başkaları için bu kadar çok şey tasarlamış olması tuhaf sayılmaz mı? “Kimsin sen?”; sorusunu kendisine sormayı unutmuş biri! İşte şimdi; sorup, hayatıyla yüzleşme sırası! Bu soruyu ilk kez yüksek sesle kendine sormaya cesaret ediyor Yer: NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu Tarih: 08 Kasım 2022 Salı Günü Saat: 20:00 Bilet Temini T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Biletini Al: https://biletinial.com/WebLogin?seanceId=10630068&organizerType=2&lang=tr  
NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenli olarak sahnelenecek tiyatro etkinliği biletleri Devlet Tiyatroları’nın internet sitesi www.devtiyatro.gov.tr üzerinden temin edebilecek.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Erzurum Devlet Tiyatrosu bünyesinde Kosta Kortidis’in yazdığı ve Nesimi Kaygusuz’un yönettiği "Hiç Kimse" adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de tiyatro severlerle buluşacak.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tüm Bölge Müdürlüklerince NEVÜ’de her ay düzenli olarak temsil verilmesinin karara bağlanmasının ardından 2022-2023 eğitim- öğretim yılının ikinci tiyatro gösterimi 08 Kasım 2022 Salı günü saat: 20:00’de "Hiç Kimse" adlı tiyatro oyunu ile devam edecek.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenli olarak sahnelenecek tiyatro etkinliği biletleri Devlet Tiyatroları’nın internet sitesi www.devtiyatro.gov.tr  üzerinden temin edebilecek.

Tiyatronun Konusu:

Tiyatronun Konusu; Adam Ones’ın bir adı, işi, kariyeri, koca bir hayatı var! Ve dahası… başkaları için; tasarıları, görüşleri, yargıları, öfkeleri, nefretleri, arzuları, korkuları var! Peki ya kendisi için? Kendisi için en basit cümleyi kurmamış birinin, başkaları için bu kadar çok şey tasarlamış olması tuhaf sayılmaz mı? “Kimsin sen?”; sorusunu kendisine sormayı unutmuş biri! İşte şimdi; sorup, hayatıyla yüzleşme sırası! Bu soruyu ilk kez yüksek sesle kendine sormaya cesaret ediyor

Yer:  NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu

Tarih: 08 Kasım 2022 Salı Günü

Saat: 20:00

Bilet Temini

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Biletini Al: https://biletinial.com/WebLogin?seanceId=10630068&organizerType=2&lang=tr

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.