Emekli Yaşar Şahin Vefat Etti

Vefat 07.11.2022 - 17:23, Güncelleme: 08.11.2022 - 08:40
 

Emekli Yaşar Şahin Vefat Etti

Site Olarak Merhum Yaşar Şahin'e Yüce Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı diliyoruz.

Nevşehir'de Yıllarca Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünde Teknisyen olarak görev yapan bir süre önce emekli olduktan sonra Nevşehir'de Yaşamaya devam eden Yaşar Şahin Amansız hastalıkla mücadele ederken beynine pıhtı atması sonucu hayatını kaybetti. Nevşehir esnaflarından Furkan Şahin'in babası olan Yaşar ŞAHİN kanser hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede Beynine Pıhtı atması sonucu dün akşam vefat etti. Cenazesi 8 Kasım 2022 Salı günü öğle namazına müteakiben Alibey Camii'nden kaldırılacak ve taşlıbel mezarlığında defnedilecek.Site Olarak Merhum Yaşar Şahin'e Yüce Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı diliyoruz.
Site Olarak Merhum Yaşar Şahin'e Yüce Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı diliyoruz.

Nevşehir'de Yıllarca Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünde Teknisyen olarak görev yapan bir süre önce emekli olduktan sonra Nevşehir'de Yaşamaya devam eden Yaşar Şahin Amansız hastalıkla mücadele ederken beynine pıhtı atması sonucu hayatını kaybetti.

Nevşehir esnaflarından Furkan Şahin'in babası olan Yaşar ŞAHİN kanser hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede Beynine Pıhtı atması sonucu dün akşam vefat etti.

Cenazesi 8 Kasım 2022 Salı günü öğle namazına müteakiben Alibey Camii'nden kaldırılacak ve taşlıbel mezarlığında defnedilecek.Site Olarak Merhum Yaşar Şahin'e Yüce Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.