Abdullah Reis Mezarı Başında Anıldı

Gündem 06.11.2022 - 13:45, Güncelleme: 06.11.2022 - 13:45
 

Abdullah Reis Mezarı Başında Anıldı

Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma programında dua edildi.Programdan sonra Abdullah Reis için Vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu..

Büyük Ülkü Devi Abdullah Reis Mezarı Başında Törenle anıldı.3 Kasım Tarihinde yaşanan kaza sonrasında hayatını kaybeden Abdullah Reis İçin her yıl Mezarı başında anma töreni düzenleniyor. Bu yılda Büyük ülkü devi Abdullah Reis için mezarı başında düzenlenen anma programına, Kızları Gökçe Çatlı, Selcen Çatlı, kardeşi Zeki Çatlı,Haluk Kırcı ve ailesi ile birlikte kalabalık bir halk toğluluğu ve Ülkücüler katıldı. Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan, anma programında daha sonra dua edildi.Programdan sonra Abdullah Reis için Vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.. Adullah Reisi anma törenine,bir dönem ismi Papa suikasti ile dünya gündemine gelen Mehmet Ali Ağca'nın gönderdiği çelenk dikkatlerden kaçmadı.Törene ayrıca Kutluhan Kaplan,Yalçın Yavuz ve Antalya Nevşehir'liler derneği de çelenk gönderdi. Program sonrası vatandaşlar Abdullah Reis'in Mezarını ziyaret ederek Duarla ettiler ve onu andılar.Ruhu Şaad Olsun..
Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma programında dua edildi.Programdan sonra Abdullah Reis için Vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu..

Büyük Ülkü Devi Abdullah Reis Mezarı Başında Törenle anıldı.3 Kasım Tarihinde yaşanan kaza sonrasında hayatını kaybeden Abdullah Reis İçin her yıl Mezarı başında anma töreni düzenleniyor.

Bu yılda Büyük ülkü devi Abdullah Reis için mezarı başında düzenlenen anma programına, Kızları Gökçe Çatlı, Selcen Çatlı, kardeşi Zeki Çatlı, Haluk Kırcı ve ailesi ile birlikte kalabalık bir halk toğluluğu ve Ülkücüler katıldı.

Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan, anma programında daha sonra dua edildi.Programdan sonra Abdullah Reis için Vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu..

Adullah Reisi anma törenine,bir dönem ismi Papa suikasti ile dünya gündemine gelen Mehmet Ali Ağca'nın gönderdiği çelenk dikkatlerden kaçmadı.Törene ayrıca Kutluhan Kaplan,Yalçın Yavuz ve Antalya Nevşehir'liler derneği de çelenk gönderdi.

Program sonrası vatandaşlar Abdullah Reis'in Mezarını ziyaret ederek Duarla ettiler ve onu andılar.Ruhu Şaad Olsun..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.