Paraguay Turizm Bakanı Nevşehir'de

Gündem 05.11.2022 - 20:50, Güncelleme: 06.11.2022 - 09:27
 

Paraguay Turizm Bakanı Nevşehir'de

Menekşe "Paraguay ile Türkiye arasında köprü olmaya devam ediyoruz" dedi

Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan Türkiye- Paraguay Dostluk Grubu Başkanı olan Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe, Türkiye'ye gelen Paraguay Kültür ve Turizm Bakanı ile birlikte Vali İnci Sezer Becel'i Ziyaret etti. Oldukça sade bir şekilde Kapadokya bölgesine gelen Paraguay Kültür ve Turizm Bakanı Sofia Montiel'e Vali İnci Sezer Becel ile bir süre görüştü. Bakanın ziyaretine ilişkin olarak Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe "Paraguay ile Türkiye arasında köprü olmaya devam ediyoruz. Nevşehir Valimiz Sn. İnci Sezer BECEL’i Paraguay Kültür ve Turizm Bakanı Sofia Montiel de Afara ve Paraguay Fahri Konsolosu Cengiz Deveci ile birlikte ziyaret ettik" açıklamasını yaptı.
Menekşe "Paraguay ile Türkiye arasında köprü olmaya devam ediyoruz" dedi
Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan Türkiye- Paraguay Dostluk Grubu Başkanı olan Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe, Türkiye'ye gelen Paraguay Kültür ve Turizm Bakanı ile birlikte Vali İnci Sezer Becel'i Ziyaret etti.

Oldukça sade bir şekilde Kapadokya bölgesine gelen Paraguay Kültür ve Turizm Bakanı Sofia Montiel'e Vali İnci Sezer Becel ile bir süre görüştü.

Bakanın ziyaretine ilişkin olarak Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe "Paraguay ile Türkiye arasında köprü olmaya devam ediyoruz.

Nevşehir Valimiz Sn. İnci Sezer BECEL’i Paraguay Kültür ve Turizm Bakanı Sofia Montiel de Afara ve Paraguay Fahri Konsolosu Cengiz Deveci ile birlikte ziyaret ettik" açıklamasını yaptı.

ResimLink - Resim Yükle

ResimLink - Resim Yükle

ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.