BELEDİYE

Kaldırım Üstü Çöp Tenekesi

Nevşehir 05.11.2022 - 14:01, Güncelleme: 05.11.2022 - 14:17
 

Kaldırım Üstü Çöp Tenekesi

Bu Aynen Denizi geçip derede boğulmaya benziyor.

Yapılan iş aslında çok çok güzel vatandaşın büyük bir sorununu ortadan kaldırdı ama işte bu ama çok önemli Çünkü bu kadar güzel iş yapıp bir şeyi atlanmış. Bu Aynen Denizi geçip derede boğulmaya benziyor. Kaldırım yapılmış tam kaldırımın ortasına insanların geçtiği noktaya Tam Orta yere Çöp Tenekesi koymak kimin aklına geldi büyük merak konusu. Peki bunu yapan yapmış ama denetlemesi gereken niye denetlemeniş o tam bir merak konusu. Zaten kaldırımdan bir kişi ancak zar zor geçerken Vatandaşlar bu fotoğrafı gönderip soruyor "Bunu hangi muteahit yapmış nasıl yapmış, kimse görmemiş mi ?denetleyen de olmamış mı ? diye soruyor bizde yetkililere de iletiyoruz.
Bu Aynen Denizi geçip derede boğulmaya benziyor.
Yapılan iş aslında çok çok güzel vatandaşın büyük bir sorununu ortadan kaldırdı ama işte bu ama çok önemli

Çünkü bu kadar güzel iş yapıp bir şeyi atlanmış. Bu Aynen Denizi geçip derede boğulmaya benziyor. Kaldırım yapılmış tam kaldırımın ortasına insanların geçtiği noktaya Tam Orta yere Çöp Tenekesi koymak kimin aklına geldi büyük merak konusu.

Peki bunu yapan yapmış ama denetlemesi gereken niye denetlemeniş o tam bir merak konusu. Zaten kaldırımdan bir kişi ancak zar zor geçerken

Vatandaşlar bu fotoğrafı gönderip soruyor "Bunu hangi muteahit yapmış nasıl yapmış, kimse görmemiş mi ?denetleyen de olmamış mı ? diye soruyor bizde yetkililere de iletiyoruz.

ResimLink - Resim Yükle

ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.