3x3 Sokak Basketbol Turnuvası Başlıyor

Spor 04.11.2022 - 18:53, Güncelleme: 05.11.2022 - 09:14
 

3x3 Sokak Basketbol Turnuvası Başlıyor

Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası Kadın ve Erkek kategorisinde Lise sporcuları ve büyükler 20 yaş üzeri sporcular başvurabilecektir.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Sporun tabana yayılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, yetenek taraması ve spora yönlendirme projesinin desteklenmesi vb. amaçlarla 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenlenecektir. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası Kadın ve Erkek kategorisinde Lise sporcuları ve büyükler 20 yaş üzeri sporcular başvurabilecektir. Son başvuru tarihi 18 Kasım 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine yapılacak olup müsabakalar 21 Kasım 2022 Pazartesi günü başlayacaktır'' açıklaması yapıldı Müsabaka Statüsü Başvuru tarihi: 7-18 Kasım 2022 Turnuva başlangıç: 21 Kasım 2022 Kategoriler: Lise 9 10 11 12 sınıf öğrenci sporcular -Büyükler 20 yaş üzeri sporcular olmak üzere 2 kategoride yapılacaktır. -Takımlar en az 3 en fazla 5(3asil 2 yedek) sporcudan oluşacaktır. -Takımlar erkek ve kadın olmak üzere ayrı olacaktır. -Dereceye giren takımlar kupa ile ödüllendirilir. -Başvurular liseler Basketbol Antrenörü Duygu Kannıcı’ya takım isimlerini  belirterek başvuru yapabilirler. -20 yaş üzeri takımlar spor servisine başvuru yapacaklardır. -Hava şartlarından dolayı turnuva kapalı spor salonunda oynanacaktır. -Sokaklar bizim 3x3 basketbol oyun kuralları geçerlidir. -Maçlar saat 19.30 dan sonra gerçekleşecektir.
Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası Kadın ve Erkek kategorisinde Lise sporcuları ve büyükler 20 yaş üzeri sporcular başvurabilecektir.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Sporun tabana yayılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, yetenek taraması ve spora yönlendirme projesinin desteklenmesi vb. amaçlarla 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenlenecektir.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası Kadın ve Erkek kategorisinde Lise sporcuları ve büyükler 20 yaş üzeri sporcular başvurabilecektir.

Son başvuru tarihi 18 Kasım 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine yapılacak olup müsabakalar 21 Kasım 2022 Pazartesi günü başlayacaktır'' açıklaması yapıldı

Müsabaka Statüsü

Başvuru tarihi: 7-18 Kasım 2022

Turnuva başlangıç: 21 Kasım 2022

Kategoriler: Lise 9 10 11 12 sınıf öğrenci sporcular

-Büyükler 20 yaş üzeri sporcular olmak üzere 2 kategoride yapılacaktır.

-Takımlar en az 3 en fazla 5(3asil 2 yedek) sporcudan oluşacaktır.

-Takımlar erkek ve kadın olmak üzere ayrı olacaktır.

-Dereceye giren takımlar kupa ile ödüllendirilir.

-Başvurular liseler Basketbol Antrenörü Duygu Kannıcı’ya takım isimlerini  belirterek başvuru yapabilirler.

-20 yaş üzeri takımlar spor servisine başvuru yapacaklardır.

-Hava şartlarından dolayı turnuva kapalı spor salonunda oynanacaktır.

-Sokaklar bizim 3x3 basketbol oyun kuralları geçerlidir.

-Maçlar saat 19.30 dan sonra gerçekleşecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.