BELEDİYE

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği

İlçe Haberleri 04.11.2022 - 17:12, Güncelleme: 05.11.2022 - 09:16
 

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne Araç Desteği

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.

Nevsehir Ürgüp İlçesi Emniyet Müdürlüğü başarılı operasyonlara imza atarken ihtiyaç duyduğu ekipmanlarada sahip olmaya devam ediyor. Ürgüp İlçesinin Hayırseverleri ile Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı bağışlarıyla Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne 5 Yeni Araç teslim edildi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü bu konuda "Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Ürgüplü iş insanları ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı bağışlarıyla teşkilatımıza 5 adet araç kazandırılmıştır. İlçemizin huzur ve güvenliği için hizmet etmeye başlayan araçlarımız için tüm emeği geçen hayırsever iş insanlarımıza Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.
Nevsehir Ürgüp İlçesi Emniyet Müdürlüğü başarılı operasyonlara imza atarken ihtiyaç duyduğu ekipmanlarada sahip olmaya devam ediyor.

Ürgüp İlçesinin Hayırseverleri ile Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı bağışlarıyla Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne 5 Yeni Araç teslim edildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü bu konuda " Emniyet Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Ürgüplü iş insanları ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı bağışlarıyla teşkilatımıza 5 adet araç kazandırılmıştır.

İlçemizin huzur ve güvenliği için hizmet etmeye başlayan araçlarımız için tüm emeği geçen hayırsever iş insanlarımıza Emniyet Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.