Ürgüp'e Dev Yatırım

İlçe Haberleri 01.11.2022 - 15:58, Güncelleme: 01.11.2022 - 15:58
 

Ürgüp'e Dev Yatırım

Ürgüp Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Temeli bugün düzenlenen görkemli bir törenle atıldı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine dev bir yatırımın ilk adımı olan temel atma töreni bugün düzenlendi. Temel Atma törenine ilişkin olarak Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada "Ürgüp ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca gençlerimizin sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla yatırım programı kapsamına alınarak ihalesi tamamlanan 1. Etap Ürgüp Spor Kompleksi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temel ama töreni Valimiz İnci Sezer Becel, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımızı sunarız" denildi .
Ürgüp Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Temeli bugün düzenlenen görkemli bir törenle atıldı.
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine dev bir yatırımın ilk adımı olan temel atma töreni bugün düzenlendi.

Temel Atma törenine ilişkin olarak Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada " Ürgüp ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızca gençlerimizin sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla yatırım programı kapsamına alınarak ihalesi tamamlanan 1. Etap Ürgüp Spor Kompleksi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temel ama töreni Valimiz İnci Sezer Becel, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımızı sunarız" denildi . ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.