BELEDİYE

Bahçeşehir Nevşehir Kampüsü'nde, Muhteşem Koro

Nevşehir 31.10.2022 - 14:48, Güncelleme: 31.10.2022 - 14:54
 

Bahçeşehir Nevşehir Kampüsü'nde, Muhteşem Koro

Sen de bize katılıp Cumhuriyet'i coşku ile kutlamak ister misin?

Nevşehir Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencilerinin gelenekselleşen korosu ile Cumhuriyet kutlamaları daha da anlam kazanıyor.Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü'nden Muhteşem Koro. Nevşehir Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri her yıl 29 Ekim’de hep bir ağızdan, Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmanın ayrıcalığını ve Atatürk çocukları olduklarını anlatıyor. Sen de bize katılıp Cumhuriyet'i coşku ile kutlamak ister misin?
Sen de bize katılıp Cumhuriyet'i coşku ile kutlamak ister misin?
Bahçeşehir Koleji " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencilerinin gelenekselleşen korosu ile Cumhuriyet kutlamaları daha da anlam kazanıyor. Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü'nden Muhteşem Koro.

Bahçeşehir Koleji " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri her yıl 29 Ekim’de hep bir ağızdan, Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmanın ayrıcalığını ve Atatürk çocukları olduklarını anlatıyor. Sen de bize katılıp Cumhuriyet'i coşku ile kutlamak ister misin?
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.