BELEDİYE

Gençler Sordu İl Müdürü Cevapladı

Nevşehir 30.10.2022 - 18:45, Güncelleme: 31.10.2022 - 11:54
 

Gençler Sordu İl Müdürü Cevapladı

Nevşehir'e gelen her öğrenciyi kendi evlatları gibi görüp herkese eşit mesafede davranmaktadır. GSB Nevşehir yurtlarında kalan öğrencilerimizi kendi evlerindeymiş gibi ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Öğrenci Yurdunda öğrencilerle buluşan İl Müdürü Muhsin Özdemir, sohbet havasında geçen söyleşide gençlerin sorularını yanıtlayarak onların hayallerini, projelerini ve Nevşehir’i konuştu. GSB Nevşehir Yurtlarda barınan öğrencilere dersleri dışında kalan serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri olanağı tanıyan, bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir şu bilgileri verdi; “İl Müdürlüğümüz, Nevşehir'e gelen her öğrenciyi kendi evlatları gibi görüp herkese eşit mesafede davranmaktadır. GSB Nevşehir yurtlarında kalan öğrencilerimizi kendi evlerindeymiş gibi ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Yurtlarımız sadece birer barınma mekânı olmanın dışında bir sosyal yaşam merkezidir. Sizlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanda faaliyetlerde bulunabilmeniz için gezi, kamp, şenlik, eğitsel kursların arttırılması gibi birçok faaliyet ve aktivite gerçekleştiriyoruz. Amacımız sizlerin eğitim hayatlarındaki başarı ve yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkararak Nevşehir’de kaldığınız süre içerisinde yaşamsal ihtiyaçlarınızın karşılanmasına katkı sağlamaktır” dedi. Toplantılar sırasında gençleri bire bir dinleyen İl Müdürü Özdemir, gençlerden gelen görüş ve talepler üzerinde değerlendirmelerde bulunarak çözümler üretileceğini söyledi.
Nevşehir'e gelen her öğrenciyi kendi evlatları gibi görüp herkese eşit mesafede davranmaktadır. GSB Nevşehir yurtlarında kalan öğrencilerimizi kendi evlerindeymiş gibi ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Öğrenci Yurdunda öğrencilerle buluşan İl Müdürü Muhsin Özdemir, sohbet havasında geçen söyleşide gençlerin sorularını yanıtlayarak onların hayallerini, projelerini ve Nevşehir’i konuştu.

GSB Nevşehir Yurtlarda barınan öğrencilere dersleri dışında kalan serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri olanağı tanıyan, bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir şu bilgileri verdi;

“İl Müdürlüğümüz, Nevşehir'e gelen her öğrenciyi kendi evlatları gibi görüp herkese eşit mesafede davranmaktadır. GSB Nevşehir yurtlarında kalan öğrencilerimizi kendi evlerindeymiş gibi ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Yurtlarımız sadece birer barınma mekânı olmanın dışında bir sosyal yaşam merkezidir. Sizlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanda faaliyetlerde bulunabilmeniz için gezi, kamp, şenlik, eğitsel kursların arttırılması gibi birçok faaliyet ve aktivite gerçekleştiriyoruz.

Amacımız sizlerin eğitim hayatlarındaki başarı ve yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkararak Nevşehir’de kaldığınız süre içerisinde yaşamsal ihtiyaçlarınızın karşılanmasına katkı sağlamaktır” dedi.

Toplantılar sırasında gençleri bire bir dinleyen İl Müdürü Özdemir, gençlerden gelen görüş ve talepler üzerinde değerlendirmelerde bulunarak çözümler üretileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.