Cumhurbaşkanı Hacıbektaş'a Geliyor

Gündem 13.08.2022 - 09:57, Güncelleme: 13.08.2022 - 10:07
 

Cumhurbaşkanı Hacıbektaş'a Geliyor

Hacı Bektaş-ı Veli'nin 751'inci ölüm yıldönümü nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca düzenlenecek anma törenine katılacak. Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi'ndeki Bektaş Efendi Türbesi'nin de açılışı yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Bugün 13 Ağustos Cumartesi Hacı Bektaş Veli anma etkinliği,Hacıbektaş İlçemiz'de düzenlenecek. Etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile çok sayıda vali ve milletvekili katılacak. Erdoğan, cemevi ziyaretinin ardından, Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi'ne geçerek Hacı Bektaş-ı Veli'nin 751'inci ölüm yıldönümü nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca düzenlenecek anma törenine katılacak. Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi'ndeki Bektaş Efendi Türbesi'nin de açılışı yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Programlarının ardından bu gece Nevşehir'den ayrılması bekleniyor.Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 13 Ağustos'taki ziyaret programını hedef alan bazı Alevi dernekleri, "Bu ziyareti de Hüseyin Gazi Dergâhı ziyaretinde olduğu gibi samimi bulmuyoruz. Yol yakınken kararından dönmesini istiyoruz." açıklaması yaptı.
Hacı Bektaş-ı Veli'nin 751'inci ölüm yıldönümü nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca düzenlenecek anma törenine katılacak. Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi'ndeki Bektaş Efendi Türbesi'nin de açılışı yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Bugün 13 Ağustos Cumartesi Hacı Bektaş Veli anma etkinliği,Hacıbektaş İlçemiz'de düzenlenecek.

Etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile çok sayıda vali ve milletvekili katılacak.

Erdoğan, cemevi ziyaretinin ardından, Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi'ne geçerek Hacı Bektaş-ı Veli'nin 751'inci ölüm yıldönümü nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca düzenlenecek anma törenine katılacak. Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi'ndeki Bektaş Efendi Türbesi'nin de açılışı yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Programlarının ardından bu gece Nevşehir'den ayrılması bekleniyor.Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 13 Ağustos'taki ziyaret programını hedef alan bazı Alevi dernekleri, "Bu ziyareti de Hüseyin Gazi Dergâhı ziyaretinde olduğu gibi samimi bulmuyoruz. Yol yakınken kararından dönmesini istiyoruz." açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.