BELEDİYE

Kozaklı'ya Tarım Bakanlığından Dev Yatırım.Bizzat Bakan Duyurdu

Nevşehir 09.08.2022 - 19:44, Güncelleme: 09.08.2022 - 20:07
 

Kozaklı'ya Tarım Bakanlığından Dev Yatırım.Bizzat Bakan Duyurdu

Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci yayınladığı video ile bu müjdeyi tüm Türkiye'ye duyurdu.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde dev bir yatırım hayat buldu.1.5 Milyar TL'lik yatırım bedeli olan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas(SERA) Organize Sanayi Bölgesi Kozaklı'da Kuruluyor.Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci yayınladığı video ile bu müjdeyi tüm Türkiye'ye duyurdu. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde,Nevşehir Valiliği ve Ak Partinin ortaklaşa çalışması ile hayata geçirilen projeye ilişkin son en net açıklamayı ise Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci yaptı.. Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci ''1.5 milyar TL’lik yatırım ve ülke ekonomisine yıllık 750 milyon TL’lik katkısıyla 1500 vatandaşımıza istihdam sağlayacak bir proje. Türkiye’nin ikinci en büyük Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas(SERA) Organize Sanayi Bölgemiz Nevşehir Kozaklı’ya ve ülkemize hayırlı olsun '' açıklamasını yaptı.
Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci yayınladığı video ile bu müjdeyi tüm Türkiye'ye duyurdu.
Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde dev bir yatırım hayat buldu.1.5 Milyar TL'lik yatırım bedeli olan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas(SERA) Organize Sanayi Bölgesi Kozaklı'da Kuruluyor. Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci yayınladığı video ile bu müjdeyi tüm Türkiye'ye duyurdu. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde,Nevşehir Valiliği ve Ak Partinin ortaklaşa çalışması ile hayata geçirilen projeye ilişkin son en net açıklamayı ise Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci yaptı..
Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci ''1.5 milyar TL’lik yatırım ve ülke ekonomisine yıllık 750 milyon TL’lik katkısıyla 1500 vatandaşımıza istihdam sağlayacak bir proje. Türkiye’nin ikinci en büyük Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas(SERA) Organize Sanayi Bölgemiz Nevşehir Kozaklı’ya ve ülkemize hayırlı olsun '' açıklamasını yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.