Nevşehir'de Bu Hafta Yoğun Geçecek

Gündem 07.08.2022 - 13:49, Güncelleme: 08.08.2022 - 11:11
 

Nevşehir'de Bu Hafta Yoğun Geçecek

Bu hafta Programlarda bir erteleme olmaz ise; 1 Bakan,1 Genel Başkan ve Büyükelçileri ağırlamaya hazırlanıyor.Programlar Hafta ortasından sonra olucak.

Nevşehir İç Anadolu'da sesiz sakin bir kent olarak bilinir ançak bu hafta Programlarda bir erteleme olmaz ise; 1 Bakan,1 Genel Başkan ve Büyükelçileri ağırlamaya hazırlanıyor.Programlar Hafta ortasından sonra olucak. 13.Büyükelçiler Toplantısı Dün Resmi Olarak Başladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Himayesinde yapılan organizasyona katılan Büyükelçiler ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 12 Ağustos Tarihinde Nevşehir'de olması bekleniyor.Programa ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı ama Önce Kayseri Ardından Nevşehir'e gelineceği ifade edilidi. Öte Yandan 11 Ağustos Perşembe Günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İç Andolu Tur'u Kapsamında Nevşehir'ide ziyaret edecek.Öğleden sonra Önce Kozaklı'ya gelecek Olan Akşener ardından Avanos ve Nevşehir Merkez'de olucak Akşener'in programında Esnaf ziyareti ve Ticaret ve Sanayi Odasında Sanayiciler Buluşması bulunuyor.
Bu hafta Programlarda bir erteleme olmaz ise; 1 Bakan,1 Genel Başkan ve Büyükelçileri ağırlamaya hazırlanıyor.Programlar Hafta ortasından sonra olucak.

Nevşehir İç Anadolu'da sesiz sakin bir kent olarak bilinir ançak bu hafta Programlarda bir erteleme olmaz ise; 1 Bakan,1 Genel Başkan ve Büyükelçileri ağırlamaya hazırlanıyor.Programlar Hafta ortasından sonra olucak.

13.Büyükelçiler Toplantısı Dün Resmi Olarak Başladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Himayesinde yapılan organizasyona katılan Büyükelçiler ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 12 Ağustos Tarihinde Nevşehir'de olması bekleniyor.Programa ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı ama Önce Kayseri Ardından Nevşehir'e gelineceği ifade edilidi.

Öte Yandan 11 Ağustos Perşembe Günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İç Andolu Tur'u Kapsamında Nevşehir'ide ziyaret edecek.Öğleden sonra Önce Kozaklı'ya gelecek Olan Akşener ardından Avanos ve Nevşehir Merkez'de olucak

Akşener'in programında Esnaf ziyareti ve Ticaret ve Sanayi Odasında Sanayiciler Buluşması bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.