BELEDİYE

Balon Tur'ları Rekor Kırıyor

Gündem 06.08.2022 - 20:41, Güncelleme: 07.08.2022 - 10:05
 

Balon Tur'ları Rekor Kırıyor

Hatta Yabancılar Balona Binerken bizim Türkler Balona Bakıyor gibi başlıkların atıldığı yazıları sıklıkla görülmekte idi ancak bugün ortaya çıkan rakamlar ya bu yazanların doğru söylemediğini ortaya koyuyor.

Uzun zamandır Sosyal Medya'da Nevşehir Yöresindeki Balonların Pahalı olduğu, Hatta Yabancılar Balona Binerken bizim Türkler Balona Bakıyor gibi başlıkların atıldığı yazıları sıklıkla görülmekte idi ancak bugün ortaya çıkan rakamlar ya bu yazanların doğru söylemdiğini ortaya koyuyor. Resmi verilere göre Kapadokya Bölgesindeki Balon Tur'ların ilk 7 aylık dönemdeki artış Yüzde 137 oldu.Yani Bölgede bu yılın İlk 7 ayındaki Balon Tur'u sayısı Geçen yılın aynı dönemine göre Yüzde 137 artmış durumda. Her dönem algı yapılan sosyal medya yazarlarına soruyoruz Bu rakamlar sizin söylemlerinizle neden uyumlu değil. Bu oranda bir artışın sadece Yabancılar biniyor demekle cevap verilebilecek bir şey olmadığı da ortada. Sivil havacılık Genel Müdürlüğü Verilerine bakılırsa bu yılın sonunda geçen yıl ile karşılaştırıldığında Yüzde 150 fazla balon turu yapılmış olacak, yani sadece Yabancı Biniyor Türk Bakıyor söylemi gerçeği yansıtmıyor..
Hatta Yabancılar Balona Binerken bizim Türkler Balona Bakıyor gibi başlıkların atıldığı yazıları sıklıkla görülmekte idi ancak bugün ortaya çıkan rakamlar ya bu yazanların doğru söylemediğini ortaya koyuyor.

Uzun zamandır Sosyal Medya'da Nevşehir Yöresindeki Balonların Pahalı olduğu, Hatta Yabancılar Balona Binerken bizim Türkler Balona Bakıyor gibi başlıkların atıldığı yazıları sıklıkla görülmekte idi ancak bugün ortaya çıkan rakamlar ya bu yazanların doğru söylemdiğini ortaya koyuyor.

Resmi verilere göre Kapadokya Bölgesindeki Balon Tur'ların ilk 7 aylık dönemdeki artış Yüzde 137 oldu.Yani Bölgede bu yılın İlk 7 ayındaki Balon Tur'u sayısı Geçen yılın aynı dönemine göre Yüzde 137 artmış durumda. Her dönem algı yapılan sosyal medya yazarlarına soruyoruz Bu rakamlar sizin söylemlerinizle neden uyumlu değil.

Bu oranda bir artışın sadece Yabancılar biniyor demekle cevap verilebilecek bir şey olmadığı da ortada. Sivil havacılık Genel Müdürlüğü Verilerine bakılırsa bu yılın sonunda geçen yıl ile karşılaştırıldığında Yüzde 150 fazla balon turu yapılmış olacak, yani sadece Yabancı Biniyor Türk Bakıyor söylemi gerçeği yansıtmıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.