Muhtar Yüncü'den Önemli Hatırlatma

Gündem 06.08.2022 - 13:26, Güncelleme: 06.08.2022 - 13:26
 

Muhtar Yüncü'den Önemli Hatırlatma

Onların değerlerini bilelim. Hepinize sağlıklı, başarılı ve temiz bir hayat diliyorum.Selam ve Saygılarımla Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü" şeklinde yaptı.

Geçtiğimiz günlerde bir haber yapmış ve Parka gidenlerin bıraktığı pisliği sizlere iletmiş ve Bunu Yapan İnsan Olamaz demiştik Bugün aynı uyarıyı Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü Dillendirdi.Yüncü "Parklar bizim içimizin açılıp nefes alacağımız yerlerdir ve çocuklarımızın oyun alanıdır. Çocuğunuzun gözünüzün önünde tehlike ve kazalardan uzak oyun oynaması demektir. Kaybolan veya kaza geçiren çocukları düşünün. Çocuklar temiz parklarda anne ve babalarıyla birlikte olup oynayınca güvende olur. Bu devirde bu çok önemli. Her gün haberleri dinleyip üzülüyoruz. Belediye işçileri herkes uyurken zifiri karanlıkta sabaha karşı çöpü alır, parkları süpürür. Etrafı da sık sık suyla yıkarlar. Bunun yanında caddeler de fırçayla temizleniyor. Üstelik el fırçalarıyla da ayrıca temizlik yapılıyor. Parkelerin arasına giren günebakan, kabak çekirdeği ve fıstık kabuğunu çubukla çıkaranları bile gördüm. Ekmek parası kazanmak kolay değil. Bu çalışanların hakkını ödeyemeyiz. Bunun için çöpümüzü yere değil, kendimizi sıkmadan canı gönülden ayağa kalkıp 3 adım ötedeki çöp kutusuna çöpümüzü atsak olmaz mı? Bir zaman bir hanımı kibarca uyarmıştık. Ondan yediği elma kabuğu ve çekirdek kabuklarını yere değil, çöpe atmasını istemiştik. Kendisi bize sinirlendi ve 'Size ne, ben belediyeye çöp vergisini ödüyorum. İşleri ne, temizlesinler!' demişti. Bizi çok üzmüş ve kırmıştı.. Bu emeğe saygı göstermeyen hanımın sözlerini asla unutmadım ve bu yazımı noktalarken hayat akışımızda hizmetleri geçen belediye işçilerine toplumca borçlu olduğumuzu hatırlatmak isterim. Onların değerlerini bilelim. Hepinize sağlıklı, başarılı ve temiz bir hayat diliyorum.Selam ve Saygılarımla Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü" şeklinde yaptı.
Onların değerlerini bilelim. Hepinize sağlıklı, başarılı ve temiz bir hayat diliyorum.Selam ve Saygılarımla Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü" şeklinde yaptı.
Geçtiğimiz günlerde bir haber yapmış ve Parka gidenlerin bıraktığı pisliği sizlere iletmiş ve Bunu Yapan İnsan Olamaz demiştik

Bugün aynı uyarıyı Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü Dillendirdi.Yüncü "Parklar bizim içimizin açılıp nefes alacağımız yerlerdir ve çocuklarımızın oyun alanıdır.

Çocuğunuzun gözünüzün önünde tehlike ve kazalardan uzak oyun oynaması demektir. Kaybolan veya kaza geçiren çocukları düşünün. Çocuklar temiz parklarda anne ve babalarıyla birlikte olup oynayınca güvende olur. Bu devirde bu çok önemli.

Her gün haberleri dinleyip üzülüyoruz. Belediye işçileri herkes uyurken zifiri karanlıkta sabaha karşı çöpü alır, parkları süpürür. Etrafı da sık sık suyla yıkarlar. Bunun yanında caddeler de fırçayla temizleniyor. Üstelik el fırçalarıyla da ayrıca temizlik yapılıyor. Parkelerin arasına giren günebakan, kabak çekirdeği ve fıstık kabuğunu çubukla çıkaranları bile gördüm.

Ekmek parası kazanmak kolay değil. Bu çalışanların hakkını ödeyemeyiz. Bunun için çöpümüzü yere değil, kendimizi sıkmadan canı gönülden ayağa kalkıp 3 adım ötedeki çöp kutusuna çöpümüzü atsak olmaz mı? Bir zaman bir hanımı kibarca uyarmıştık.

Ondan yediği elma kabuğu ve çekirdek kabuklarını yere değil, çöpe atmasını istemiştik. Kendisi bize sinirlendi ve 'Size ne, ben belediyeye çöp vergisini ödüyorum. İşleri ne, temizlesinler!' demişti.

Bizi çok üzmüş ve kırmıştı.. Bu emeğe saygı göstermeyen hanımın sözlerini asla unutmadım ve bu yazımı noktalarken hayat akışımızda hizmetleri geçen belediye işçilerine toplumca borçlu olduğumuzu hatırlatmak isterim.

Onların değerlerini bilelim. Hepinize sağlıklı, başarılı ve temiz bir hayat diliyorum.Selam ve Saygılarımla Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü" şeklinde yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.