Emniyet Asayiş Raporunu Açıkladı

Asayiş 02.08.2022 - 20:43, Güncelleme: 03.08.2022 - 08:35
 

Emniyet Asayiş Raporunu Açıkladı

Haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 9 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 7 si tutuklanmış, 2 si serbest bırakılmıştır. Kayıp müracaatı alınan 5 şahıstan 3’ü bulunmuştur.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada son bir haftalık Asayiş Raporu açıklandı. Yapılan açıklamada ''İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde son iki hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; Haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 9 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 7 si tutuklanmış, 2 si serbest bırakılmıştır. Kayıp müracaatı alınan 5 şahıstan 3’ü bulunmuştur. 1 Evden Hırsızlık, 2 Açıktan Hırsızlık,1 Oto Hırsızlığı ve 1 Mabetten Hırsızlık olayı olmak üzere toplam 5 olayda, 4 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır. 4 dolandırıcılık olayında 5 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır. 1 Reşit Olmayanla Cinsel İlişki olayında 1 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır. Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliğince şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda, 1 aranan şahıs ve 0,48 gr. metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, 3 Şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır. Resmi Ekiplerimizce şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda; 7 Aranan Şahıs yakalanmış, 0,42 gr metamfetamin maddesi, 5,06 gr Esrar maddesi, 1 adet kurusıkı olarak tabir edilen tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş, 5 Şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır'' denildi..
Haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 9 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 7 si tutuklanmış, 2 si serbest bırakılmıştır. Kayıp müracaatı alınan 5 şahıstan 3’ü bulunmuştur.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada son bir haftalık Asayiş Raporu açıklandı. Yapılan açıklamada ''İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet

Başsavcılığımız koordinesinde son iki hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;

Haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 9 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 7 si tutuklanmış, 2 si serbest bırakılmıştır.

Kayıp müracaatı alınan 5 şahıstan 3’ü bulunmuştur.

1 Evden Hırsızlık, 2 Açıktan Hırsızlık,1 Oto Hırsızlığı ve 1 Mabetten Hırsızlık olayı olmak üzere toplam 5 olayda, 4 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır.

4 dolandırıcılık olayında 5 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır.

1 Reşit Olmayanla Cinsel İlişki olayında 1 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır.

Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliğince şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda, 1 aranan şahıs ve 0,48 gr. metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, 3 Şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır.

Resmi Ekiplerimizce şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda; 7 Aranan Şahıs yakalanmış, 0,42 gr metamfetamin maddesi, 5,06 gr Esrar maddesi, 1 adet kurusıkı olarak tabir edilen tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş, 5 Şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.