Sende Zorbalığa Dur De..

Eğitim 10.06.2022 - 20:46, Güncelleme: 11.06.2022 - 10:08
 

Sende Zorbalığa Dur De..

Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Barış ve Yardımlaşma Kulübü ''Zorbalığa Dur De'' farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Memet Savran ve İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat katıldı. Öğrencilerin hazırladıkları drama ve farklı etkinliklerle zorbalık konusunda farkındalık oluşturarak sorunlara karşı iletişim odaklı çözümler üretmenin uygun olduğu mesajını verdiler. İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Memet Polat, duyarlı projeden dolayı idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek zorbalığa karşı duyarsız kalmamamız gerektiğini bu konuda öğrencilerimizin hassasiyetle bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Barış ve Yardımlaşma Kulübü ''Zorbalığa Dur De'' farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Memet Savran ve İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat katıldı.

Öğrencilerin hazırladıkları drama ve farklı etkinliklerle zorbalık konusunda farkındalık oluşturarak sorunlara karşı iletişim odaklı çözümler üretmenin uygun olduğu mesajını verdiler.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Memet Polat, duyarlı projeden dolayı idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek zorbalığa karşı duyarsız kalmamamız gerektiğini bu konuda öğrencilerimizin hassasiyetle bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.

09-06-202209-06-202209-06-202209-06-2022

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.