Nevşehir'li Şöför Bolu'da Kaza'da Öldü

Asayiş 10.06.2022 - 09:31, Güncelleme: 10.06.2022 - 09:48
 

Nevşehir'li Şöför Bolu'da Kaza'da Öldü

Briket yüklü Tır'ı ile İstanbul'a giden Turgay Özhan ve babası Resul Özhan Bilinmeyen bir nedenle Direksiyon Hakimiyetini kaybederek önündeki araca çarptı.

Nevşehir Acıgöl'e Bağlı Karacaören Köyünde yaşayan ve Tır Şöförlüğü Yapan Turgay Özhan Bolu'da yaptığı trafik kazasında vefat etti.Kazada Özhan'ın babası Resul Özhan Ağır Yaralandı. D-100 Karayolu İstanbul İstikamatinde meydana gelen kazada Briket yüklü Tır'ı ile İstanbul'a giden Turgay Özhan ve babası Resul Özhan Bilinmeyen bir nedenle Direksiyon Hakimiyetini kaybederek önündeki araca çarptı. Çarpma sonucu Tır içinde sıkışan Baba,Oğul'a Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederken yaklaşık bir saat süren müdahele sonrasında Baba oğulu sıkıştıkları yer'den çıkardı ançak Tır sürüsücüsü Turgay Özhan Olay yerinde vefat ederken Babası Resul Özhan ise Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis Olayla İligli Soruşturma açarken Tır'daa büyük zarar meydana geldi,.
Briket yüklü Tır'ı ile İstanbul'a giden Turgay Özhan ve babası Resul Özhan Bilinmeyen bir nedenle Direksiyon Hakimiyetini kaybederek önündeki araca çarptı.

Nevşehir Acıgöl'e Bağlı Karacaören Köyünde yaşayan ve Tır Şöförlüğü Yapan Turgay Özhan Bolu'da yaptığı trafik kazasında vefat etti.Kazada Özhan'ın babası Resul Özhan Ağır Yaralandı.

D-100 Karayolu İstanbul İstikamatinde meydana gelen kazada Briket yüklü Tır'ı ile İstanbul'a giden Turgay Özhan ve babası Resul Özhan Bilinmeyen bir nedenle Direksiyon Hakimiyetini kaybederek önündeki araca çarptı.

Çarpma sonucu Tır içinde sıkışan Baba,Oğul'a Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederken yaklaşık bir saat süren müdahele sonrasında Baba oğulu sıkıştıkları yer'den çıkardı ançak Tır sürüsücüsü Turgay Özhan Olay yerinde vefat ederken Babası Resul Özhan ise Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis Olayla İligli Soruşturma açarken Tır'daa büyük zarar meydana geldi,.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.