Her zaman, Her yerde, Herkes İçin Eğitim

Eğitim 04.06.2022 - 20:44, Güncelleme: 05.06.2022 - 10:24
 

Her zaman, Her yerde, Herkes İçin Eğitim

"Her zaman, Her yerde, Herkes İçin Eğitim" sloganıyla gerçekleştirilen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" il merkezinde ve ilçelerde vatandaşların katılımlarıyla kutlanıyor.

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl ikincisi yapılan "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kutlamaları 1 Haziran itibarıyla başladı. Hafta kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince kutlama etkinlikleri, yıl sonu sergi açılışları düzenleniyor. Türkiye genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen, "Her zaman, Her yerde, Herkes İçin Eğitim" sloganıyla gerçekleştirilen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" il merkezinde ve ilçelerde vatandaşların katılımlarıyla kutlanıyor.  Ürgüp ve Derinkuyu Halk Eğitimi Merkezleri sergi açılışları yapıldı. Sergilerde giyim, dekoratif ürünler, el sanatları, geri dönüşüm ürünleri, resim, ebru, takı gibi pek çok alanda çalışma bulunuyor.
"Her zaman, Her yerde, Herkes İçin Eğitim" sloganıyla gerçekleştirilen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" il merkezinde ve ilçelerde vatandaşların katılımlarıyla kutlanıyor.

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl ikincisi yapılan "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kutlamaları 1 Haziran itibarıyla başladı. Hafta kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince kutlama etkinlikleri, yıl sonu sergi açılışları düzenleniyor.

Türkiye genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen, "Her zaman, Her yerde, Herkes İçin Eğitim" sloganıyla gerçekleştirilen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" il merkezinde ve ilçelerde vatandaşların katılımlarıyla kutlanıyor. 

Ürgüp ve Derinkuyu Halk Eğitimi Merkezleri sergi açılışları yapıldı. Sergilerde giyim, dekoratif ürünler, el sanatları, geri dönüşüm ürünleri, resim, ebru, takı gibi pek çok alanda çalışma bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.