Jandarma Yakaladı

Asayiş 27.05.2022 - 11:01, Güncelleme: 27.05.2022 - 11:01
 

Jandarma Yakaladı

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada; "Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyetlerde; 1. 24 Mayıs 2022 tarihinde İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, G.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada (7,75) gram Eroin ve (0,75) gram Kubar Esrar isimli uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatılmıştır. 2. 25 Mayıs 2022 tarihinde Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, İ.Ö. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada; (5,85) gram eroin isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçlarında, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada;

" Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyetlerde;

1. 24 Mayıs 2022 tarihinde İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, G.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada (7,75) gram Eroin ve (0,75) gram Kubar Esrar isimli uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirilmiştir.

Şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.

2. 25 Mayıs 2022 tarihinde Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, İ.Ö. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada; (5,85) gram eroin isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilmiştir.

Şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçlarında, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.