Polislik Hayali Gerçek Oldu

İlçe Haberleri 20.05.2022 - 10:12, Güncelleme: 20.05.2022 - 10:12
 

Polislik Hayali Gerçek Oldu

Ayşe Metin İsimli öğrencinin Bu hayali dün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında İsteği yerine geldi

Avanos'ta Yurtta Kalan ve en büyük hayali Polis olabilmek olan Ayşe Metin İsimli öğrencinin Bu hayali dün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında Bu isteği yerine getirildi.  Avanos İlçe Müdürü Rafet Tokgöz öğrencinin bu isteiğini yerine getirdi ve Koltuğunu Öğrenciye devretti.Büyük mutluluk yaşadığı gözlerinden okunan Ayse Metin anaons bile yaptı. Bu konuda yapılan Gençlik Spor Nevşehir Yurtlar Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Avanos Yurdumuzda barınan polis olmak isteyen ancak sağlık sorunu nedeniyle olamayacağını düşünen öğrencimiz Ayse Metin'e Avanos İlçe Müdürü Rafet Tokgöz koltuğunu devretti. Öğrencimiz telsizden polislerimizin 19 mayıs bayramını kutladı'' denildi..
Ayşe Metin İsimli öğrencinin Bu hayali dün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında İsteği yerine geldi

Avanos'ta Yurtta Kalan ve en büyük hayali Polis olabilmek olan Ayşe Metin İsimli öğrencinin Bu hayali dün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında Bu isteği yerine getirildi.

 Avanos İlçe Müdürü Rafet Tokgöz öğrencinin bu isteiğini yerine getirdi ve Koltuğunu Öğrenciye devretti.Büyük mutluluk yaşadığı gözlerinden okunan Ayse Metin anaons bile yaptı.

Bu konuda yapılan Gençlik Spor Nevşehir Yurtlar Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Avanos Yurdumuzda barınan polis olmak isteyen ancak sağlık sorunu nedeniyle olamayacağını düşünen öğrencimiz Ayse Metin'e Avanos İlçe Müdürü Rafet Tokgöz koltuğunu devretti.

Öğrencimiz telsizden polislerimizin 19 mayıs bayramını kutladı'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.