BELEDİYE

Vali'den 19 Mayıs Kutlaması

Nevşehir 19.05.2022 - 09:31, Güncelleme: 19.05.2022 - 09:31
 

Vali'den 19 Mayıs Kutlaması

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Becel "19 Mayıs 1919, Milli Mücadele için ilk adımın atıldığı, kurtuluş meşalesinin yakıldığı, karanlık dönemin aydınlık günüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun ve Türkiye Cumhuriyeti’nin dönüm noktasıdır. İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs gününün gençlere armağan edilmesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin gençlere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir. İstiklal Savaşımızı zafere taşıyan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, Türk milletinin karakteridir. Gençlerimizi bu yüksek ruha aşina kılmak, milli ve manevi değerlerimize saygılı, devleti ve milleti için çalışan erdemli bireyler olarak yetiştirmek Atatürk ‘ün onlara hediye ettiği bu bayramın en kutlu halidir. Milli Mücadelemizin başlangıcı olan, Atatürk ‘ün Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümünü kutladığımız bu güzel bayramda, Ülkemizin kalkınmasını hayalleri, cesaretleri ve girişimleriyle sürdürecek olan gençlerimiz, vatanımıza, milletimize ve devletimize ilelebet sahip çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni gençliğe emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum"dedi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Becel "19 Mayıs 1919, Milli Mücadele için ilk adımın atıldığı, kurtuluş meşalesinin yakıldığı, karanlık dönemin aydınlık günüdür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun ve Türkiye Cumhuriyeti’nin dönüm noktasıdır.

İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs gününün gençlere armağan edilmesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin gençlere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir.

İstiklal Savaşımızı zafere taşıyan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, Türk milletinin karakteridir. Gençlerimizi bu yüksek ruha aşina kılmak, milli ve manevi değerlerimize saygılı, devleti ve milleti için çalışan erdemli bireyler olarak yetiştirmek Atatürk ‘ün onlara hediye ettiği bu bayramın en kutlu halidir.

Milli Mücadelemizin başlangıcı olan, Atatürk ‘ün Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümünü kutladığımız bu güzel bayramda, Ülkemizin kalkınmasını hayalleri, cesaretleri ve girişimleriyle sürdürecek olan gençlerimiz, vatanımıza, milletimize ve devletimize ilelebet sahip çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni gençliğe emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum"dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.