Ünver Eteğindeki Taşları Döktü

Nevşehir 18.05.2022 - 13:11, Güncelleme: 18.05.2022 - 17:16
 

Ünver Eteğindeki Taşları Döktü

Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver Bugün Yıllar sonra ilk defa bir basın toplantısı ile Hakkındaki iddialara cevap verdi.

O Nevşehir'in en tartışmalı ismi. Hakkında ortaya atılmadık iddia söylenmedik söz yok bugüne kadar sesizliğini koruyan hiç konuşmayan Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver Bugün Yıllar sonra ilk defa bir basın toplantısı ile Hakkındaki iddialara cevap verdi. Oldukca yoğun bir katılım ile Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Nevşehir'de 2004 yılı ile 2018 yılları arasında Belediye Başkanı Olarak Görev yağan Ünver bakın Basın toplantısında neler söyledi... Konuşmanın Tamamını Linkten izleyebilirsiniz
Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver Bugün Yıllar sonra ilk defa bir basın toplantısı ile Hakkındaki iddialara cevap verdi.

O Nevşehir'in en tartışmalı ismi. Hakkında ortaya atılmadık iddia söylenmedik söz yok bugüne kadar sesizliğini koruyan hiç konuşmayan Hasan Ünver " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver Bugün Yıllar sonra ilk defa bir basın toplantısı ile Hakkındaki iddialara cevap verdi.

Oldukca yoğun bir katılım ile Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Nevşehir'de 2004 yılı ile 2018 yılları arasında Belediye Başkanı Olarak Görev yağan Ünver bakın Basın toplantısında neler söyledi...

Konuşmanın Tamamını Linkten izleyebilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.