Film İzlemek İsteyen Buyursun

Nevşehir 18.05.2022 - 08:54, Güncelleme: 18.05.2022 - 08:54
 

Film İzlemek İsteyen Buyursun

‘Suveyda Filmi’nin ücretsiz halk gösterimi bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Türkiye’nin bir döneminde yaşananları ele alan ‘Suveyda Filmi’nin ücretsiz halk gösterimi bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri kapsamında bu akşam ‘Suveyda’ filmi gösterimi gerçekleştirilecek. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak ve saat 19.30’da başlayacak olan film gösterimine vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Usta Yönetmen Mesut Uçakan’ın tarihe ışık tutan “Suveyda” filmini izlemek isteyenler için saat 18.00’da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi önünden ücretsiz servisler kaldırılacak.
‘Suveyda Filmi’nin ücretsiz halk gösterimi bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Türkiye’nin bir döneminde yaşananları ele alan ‘ Suveyda Filmi’nin ücretsiz halk gösterimi bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri kapsamında bu akşam ‘Suveyda’ filmi gösterimi gerçekleştirilecek.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak ve saat 19.30’da başlayacak olan film gösterimine vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Usta Yönetmen Mesut Uçakan’ın tarihe ışık tutan “Suveyda” filmini izlemek isteyenler için saat 18.00’da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi önünden ücretsiz servisler kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.