Şehir Polis Memuru Defnedildi

Gündem 17.05.2022 - 17:58, Güncelleme: 17.05.2022 - 17:58
 

Şehir Polis Memuru Defnedildi

Görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ünlü Cığır toprağa verildi

Görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ünlü Cığır'ın cenazesi, Sivas'ta düzenlenen törenin ardından Nevşehir Gülşehir ilçesine getirildi. Şehit Cığır Tuzköy Mahallesi Çarşı Cami'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, Şarkışla Kaymakamı Gökhan Dolaş, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, şehidin ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı Törenin ardından Şehit Çığır Tuzköy mezarlığında toprağa verildi.
Görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ünlü Cığır toprağa verildi
Görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ünlü Cığır'ın cenazesi, Sivas'ta düzenlenen törenin ardından Nevşehir Gülşehir ilçesine getirildi. Şehit Cığır Tuzköy Mahallesi Çarşı Cami'nde tören düzenlendi.

Cenaze törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, Şarkışla Kaymakamı Gökhan Dolaş, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, şehidin ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı

Törenin ardından Şehit Çığır Tuzköy mezarlığında toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.