Sezon Baslar Yol Çalışması Başlar

Nevşehir 13.05.2022 - 17:09, Güncelleme: 13.05.2022 - 17:09
 

Sezon Baslar Yol Çalışması Başlar

Bizde Adettir Tatil zamanı değil iş zamanı yol yapılır.

Türkiyede geleneksel Hale gelen bir durum tekraren yaşanıyor.Bizde Adettir Tatil zamanı değil iş zamanı yol yapılır. Örnek Olarak Okul Önleri ve Yolları Yaz Tatilinde yapılmaz Okullar açılınca yapılır. Şimdi ise Bölgede Turizm Sezonu açılınca Turizmci iki kuruş kazanacekken aylardır duran yol yapılmaya başlanıyor. Hemde Tam Sezon başlarken Pandemi arasında Bölgeye Turist gelmeye başlamışken. Göreme Beldesinde daha önce iki kere haber yaptığımız yol uzunca zaman sonra Turizm Sezonun başladığı bu günlerde Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacak. Göreme Belediyesinden yapılan açıklamada "Müze Caddesi,Pazartesi günü itibari ile müze caddesi yol kotu düzenlemesi, doğal gaz bağlantıları, içme suyu parsel bacaları ve bağlantıları revize edilerek çalışmalara başlanacak olup en kısa süre içerisinde tamamlanacaktır" denildi.Bu En Kısa zaman ne kadar onu da kimse bilmiyor.
Bizde Adettir Tatil zamanı değil iş zamanı yol yapılır.
Türkiyede geleneksel Hale gelen bir durum tekraren yaşanıyor.Bizde Adettir Tatil zamanı değil iş zamanı yol yapılır.

Örnek Olarak Okul Önleri ve Yolları Yaz Tatilinde yapılmaz Okullar açılınca yapılır. Şimdi ise Bölgede Turizm Sezonu açılınca Turizmci iki kuruş kazanacekken aylardır duran yol yapılmaya başlanıyor.

Hemde Tam Sezon başlarken Pandemi arasında Bölgeye Turist gelmeye başlamışken.

Göreme Beldesinde daha önce iki kere haber yaptığımız yol uzunca zaman sonra Turizm Sezonun başladığı bu günlerde Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacak.

Göreme Belediyesinden yapılan açıklamada "Müze Caddesi,Pazartesi günü itibari ile müze caddesi yol kotu düzenlemesi, doğal gaz bağlantıları, içme suyu parsel bacaları ve bağlantıları revize edilerek çalışmalara başlanacak olup en kısa süre içerisinde tamamlanacaktır" denildi.Bu En Kısa zaman ne kadar onu da kimse bilmiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.