Savran ''Yargı Orda hakim Orda Savcı Orda Lütfen Git''

Nevşehir 12.05.2022 - 17:12, Güncelleme: 12.05.2022 - 17:43
 

Savran ''Yargı Orda hakim Orda Savcı Orda Lütfen Git''

Geçtiğimiz Günlerde basın toplantısında gündeme gelen iddialara ilişkin Başkan Savran'dan açık çağrı geldi.

Nevşehir İyi Parti İl Başkanı Ömer Ay Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek çeşitli iddialarda bulunmuştu.Kamuoyunda dillendirilen bu iddia'lara ilişkin olarak bugün Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran bir basın toplantısı ile cevap verdi. Savran ''Bildiğiniz gibi benim dönemimle ilgili olarak bazı iddialarda bulundu.Öncellikle Bir şehir'de bir siyasi part İl başkanlığını yapan bir kişininin kendisine gelen bilgileri ilk önce değerlendirmesi sonra kamuoyuna açıklaması gerekir.Hiç bir değerlendirmeye tabi tutulmadan ortaya atılan iddia'lar iddia'yı ortaya atana büyük zarar verir bunu siyasi hayatımız da çok sık görmekteyiz. Savran ''Ortaya bir iddia atıyorken atan kişi çok dikkatli olmalıdır,iddiasını iyi araştırmalı kendince doğru görüyorsa açıklamada bulunmalıdır çünkü iddianız doğru olmaz ise sonra kamuoyun da söyledikleriniz ciddiye alınmaz, İyi Parti İl Başkanı Ömer Ay GES Projemiz ile ilgili ortaya attığı iddiayı araştırsaydı o İhalenin iptal edilidiğini zaten görecekti biz o ihaleyi iptal ettik. Mayıs ayının 20'sinde aynı ihale yapılcak eğer Sayın Ay'ın tanıdığı bir firma da girebilir.Bu iddiayı ortaya atana kadar Savcı orda, Hakim orda, Adliye orda, bir iddiayı ortaya atıyorsanız bunu araştırlması için Savcılığa verseydiniz'' dedi.. Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran 'Ömer Ay'ın ayrıca bir diğer iddia ise Belediye Başkan Yardımcımızın ev alması konusu, Başkan yardımcımızın Belediye ye ne zaman başladığı ortada ev'in alınış tarihi ortada'' dedi.. Bir gazetecinin ''Bu iddialara ilişkin Hukuki Haklarınızı Kullanacakmısınız Sorusuna'' Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran 'Az önce onu söyledim burda gerçekten onuru ile Şerefi ile çalışanlar var Başta İhale komisyonu Başkanımız ihaledeki teknik arkadaşlarımız ve bu süreci yürüten herkes, böyle aslı astarı olmayan bir iftiraya uğradığımız için onun da gereğini yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz'' açıklamasını yaptı..
Geçtiğimiz Günlerde basın toplantısında gündeme gelen iddialara ilişkin Başkan Savran'dan açık çağrı geldi.

Nevşehir İyi Parti İl Başkanı Ömer Ay Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek çeşitli iddialarda bulunmuştu.Kamuoyunda dillendirilen bu iddia'lara ilişkin olarak bugün Nevşehir Mehmet Savran " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran bir basın toplantısı ile cevap verdi.

Savran ''Bildiğiniz gibi benim dönemimle ilgili olarak bazı iddialarda bulundu.Öncellikle Bir şehir'de bir siyasi part İl başkanlığını yapan bir kişininin kendisine gelen bilgileri ilk önce değerlendirmesi sonra kamuoyuna açıklaması gerekir.Hiç bir değerlendirmeye tabi tutulmadan ortaya atılan iddia'lar iddia'yı ortaya atana büyük zarar verir bunu siyasi hayatımız da çok sık görmekteyiz.

Savran ''Ortaya bir iddia atıyorken atan kişi çok dikkatli olmalıdır,iddiasını iyi araştırmalı kendince doğru görüyorsa açıklamada bulunmalıdır çünkü iddianız doğru olmaz ise sonra kamuoyun da söyledikleriniz ciddiye alınmaz,

İyi Parti İl Başkanı Ömer Ay GES Projemiz ile ilgili ortaya attığı iddiayı araştırsaydı o İhalenin iptal edilidiğini zaten görecekti biz o ihaleyi iptal ettik. Mayıs ayının 20'sinde aynı ihale yapılcak eğer Sayın Ay'ın tanıdığı bir firma da girebilir.Bu iddiayı ortaya atana kadar Savcı orda, Hakim orda, Adliye orda, bir iddiayı ortaya atıyorsanız bunu araştırlması için Savcılığa verseydiniz'' dedi..

Nevşehir Mehmet Savran " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran 'Ömer Ay'ın ayrıca bir diğer iddia ise Belediye Başkan Yardımcımızın ev alması konusu, Başkan yardımcımızın Belediye ye ne zaman başladığı ortada ev'in alınış tarihi ortada'' dedi..

Bir gazetecinin ''Bu iddialara ilişkin Hukuki Haklarınızı Kullanacakmısınız Sorusuna'' Nevşehir Mehmet Savran " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran 'Az önce onu söyledim burda gerçekten onuru ile Şerefi ile çalışanlar var Başta İhale komisyonu Başkanımız ihaledeki teknik arkadaşlarımız ve bu süreci yürüten herkes, böyle aslı astarı olmayan bir iftiraya uğradığımız için onun da gereğini yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz'' açıklamasını yaptı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.