BELEDİYE

Belediye Meclisi Toplandı

Nevşehir 10.05.2022 - 21:58, Güncelleme: 10.05.2022 - 21:58
 

Belediye Meclisi Toplandı

Nevşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı Kesin Hesabı da görüşülerek kabul edildi.

Nevşehir Belediye Meclisinin Mayıs Olağan Toplantısı Belediye Başkan Vekili Nafiz Dirikoç başkanlığında yapıldı. Nevşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Furkan Feralan’ın yanı sıra yanı sıra AK Parti, MHP, İyi Parti ve bağımsız meclis üyeleri katılım sağladı. Toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı ve AK Parti İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’da bulunmasından dolayı Belediye Başkan Vekili Nafiz Dirikoç başkanlık etti. İmar Komisyon Raporlarının görüşülerek Revizyon İmar Planı ve İmar Plan Değişikliği itirazlarının oylandığı toplantıda Nevşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı Kesin Hesabı da görüşülerek kabul edildi.
Nevşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı Kesin Hesabı da görüşülerek kabul edildi.
Nevşehir Belediye Meclisinin Mayıs Olağan Toplantısı Belediye Başkan Vekili Nafiz Dirikoç başkanlığında yapıldı.

Nevşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Furkan Feralan’ın yanı sıra yanı sıra AK Parti, MHP, İyi Parti ve bağımsız meclis üyeleri katılım sağladı.

Toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı ve AK Parti İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’da bulunmasından dolayı Belediye Başkan Vekili Nafiz Dirikoç başkanlık etti.

İmar Komisyon Raporlarının görüşülerek Revizyon İmar Planı ve İmar Plan Değişikliği itirazlarının oylandığı toplantıda Nevşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı Kesin Hesabı da görüşülerek kabul edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.