Psikologlara Pasta İkramı

Nevşehir 10.05.2022 - 17:42, Güncelleme: 10.05.2022 - 17:42
 

Psikologlara Pasta İkramı

Nevşehir Sağlık-sen İl Başkanı Hakan Gündüzpolat tarafından organize edilen kutlama'da

Dünya'da bugün Ruh sağlığına en iyi gelen kimselerin yani Psikologlar'ın günü. Gün dolayısıyla kutlama mesajları yayınlanıyor ançak bugün belkide en önemli kutlama Devlet Hastanesindeki Psikologlara pasta kesilmesi oldu. Nevşehir Sağlık-sen İl Başkanı Hakan Gündüzpolat tarafından organize edilen kutlama'da Nevşehir Devlet hasatanesi Psikologlarına Üstün de mumların bulunduğu pasta ikram edildi. Gündüzpolat '' Amacımız Bu güzel günde bu güzel mesleği icra eden; İnsanlara en zor anların da en büyük desteği veren Psikologlarımızı hatırladığımızı göstermek, onların yanında olduğumuzu bildirmek için böyle bir etkinlik yaptı. Bir kez daha 10 Mayıs Psikologlar gününü canı yürekten kutluyorum'' dedi..
Nevşehir Sağlık-sen İl Başkanı Hakan Gündüzpolat tarafından organize edilen kutlama'da

Dünya'da bugün Ruh sağlığına en iyi gelen kimselerin yani Psikologlar'ın günü. Gün dolayısıyla kutlama mesajları yayınlanıyor ançak bugün belkide en önemli kutlama Devlet Hastanesindeki Psikologlara pasta kesilmesi oldu.

Nevşehir Sağlık-sen İl Başkanı Hakan Gündüzpolat tarafından organize edilen kutlama'da Nevşehir Devlet hasatanesi Psikologlarına Üstün de mumların bulunduğu pasta ikram edildi.

Gündüzpolat '' Amacımız Bu güzel günde bu güzel mesleği icra eden; İnsanlara en zor anların da en büyük desteği veren Psikologlarımızı hatırladığımızı göstermek, onların yanında olduğumuzu bildirmek için böyle bir etkinlik yaptı. Bir kez daha 10 Mayıs Psikologlar gününü canı yürekten kutluyorum'' dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.