Acıgöl İlçesinde Bilim Fuarı

İlçe Haberleri 09.05.2022 - 14:09, Güncelleme: 09.05.2022 - 14:09
 

Acıgöl İlçesinde Bilim Fuarı

Tubitak Bilim Fuarına katkı sağlayan Öğretmen ve Öğrencilere plaket verildi..

Nevşehir'e Bağlı Acıgöl İlçesinde Okulların ortaklığı ile Bilim Fuarı düzenlendi.4006 Tubitak Bilim Fuarının açılışını Acıgöl Kaymakamı Emine KARATAŞ YILDIZ, İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM yaptı. Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesindeki TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı sonrasında Milli Eğitim Müdürü Polat,İlçe Kaymakamı Yıldız ve İdareciler ve Öğretmenler Öğrencilerin kedi emekleri ile hayata geçirdikleri projeleri tek tek inecelediler.Tubitak Bilim Fuarına katkı sağlayan Öğretmen ve Öğrencilere plaket verildi..    
Tubitak Bilim Fuarına katkı sağlayan Öğretmen ve Öğrencilere plaket verildi..

Nevşehir'e Bağlı Acıgöl İlçesinde Okulların ortaklığı ile Bilim Fuarı düzenlendi.4006 Tubitak Bilim Fuarının açılışını Acıgöl Kaymakamı Emine KARATAŞ YILDIZ, İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM yaptı.

Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesindeki TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı sonrasında Milli Eğitim Müdürü Polat,İlçe Kaymakamı Yıldız ve İdareciler ve Öğretmenler Öğrencilerin kedi emekleri ile hayata geçirdikleri projeleri tek tek inecelediler.Tubitak Bilim Fuarına katkı sağlayan Öğretmen ve Öğrencilere plaket verildi..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.