Avanos'ta Anneler Günü Etkinliği

İlçe Haberleri 08.05.2022 - 14:40, Güncelleme: 08.05.2022 - 14:40
 

Avanos'ta Anneler Günü Etkinliği

Etkinlikte Başkan İbaş Katılan Annelere ve özel çocuklara Kırmızı Karanfil hediye etti.

Avanos Belediye Başkanlığı Anneler gününde çok özel bir etkinliğe imza attı. Özel Çocukları Olan Anneleri, Hem Anneler gününğ kutlamak hemde hatırlandıklarını bildirmek için Avanaos Irmak Kenarında Kahvaltıda bir araya getirdi. Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve Eşi'ninde katıldığı etkinlik havanın soğuk olmasına rağmen sıcak bir ortam da geçti.Etkinlikte Başkan İbaş Katılan Annelere ve özel çocuklara Kırmızı Karanfil hediye etti. Avanos Belediyesinden yapılan açıklamada ''Anneler günü sebebiyle ilçemizdeki özel öğretim sınıflarında eğitim gören değerli çocuklarımız ve onların fedakar anneleri ile ırmak kenarında pazar kahvaltısında bir araya geldik.Sevgileriyle var eden tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun'' açıklaması yapıldı..
Etkinlikte Başkan İbaş Katılan Annelere ve özel çocuklara Kırmızı Karanfil hediye etti.

Avanos Belediye Başkanlığı Anneler gününde çok özel bir etkinliğe imza attı. Özel Çocukları Olan Anneleri, Hem Anneler gününğ kutlamak hemde hatırlandıklarını bildirmek için Avanaos Irmak Kenarında Kahvaltıda bir araya getirdi.

Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve Eşi'ninde katıldığı etkinlik havanın soğuk olmasına rağmen sıcak bir ortam da geçti.Etkinlikte Başkan İbaş Katılan Annelere ve özel çocuklara Kırmızı Karanfil hediye etti.

Avanos Belediyesinden yapılan açıklamada '' Anneler günü sebebiyle ilçemizdeki özel öğretim sınıflarında eğitim gören değerli çocuklarımız ve onların fedakar anneleri ile ırmak kenarında pazar kahvaltısında bir araya geldik.Sevgileriyle var eden tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun'' açıklaması yapıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.