BELEDİYE

Şaraplı Ramazan Bayramı Kutlaması

Nevşehir 07.05.2022 - 21:50, Güncelleme: 07.05.2022 - 21:50
 

Şaraplı Ramazan Bayramı Kutlaması

Avanos'ta Bir Firma Ramazan Bayramını Şarap Mahsenli Reklamla Kutladı

İlk Bakış'ta Ne güzel bir firmamız unutmamış Halkın Ramazan Bayramını halisane duygularla kutlamış unutmamış diyorsunuz!. Ancak afişe biraz daha dikkatli bakınca hatadır diyorsunuz; biraz daha dikkatli bakınca keşke kutlamaslardı daha iyi olurdu diyorsunuz. Neden diye sorarsanız afişe daha dikkatli bakmanızı öneririz.Nedeni çok açık ve seçik orda duruyor hemde gözümüze sokulu şekilde.Burası Avanos'ta bir bilbord yani reklam için kullanılan bir yer buraya bir firma Bayram kutlama afişi asıyor. Afişin ana teması Ramazan Bayramını kutlamak ancak asla ve katha bir araya gelmeyecek iki öğe bir araya geliyor Ramazan Bayramı Kutlamasında. Ramazan Bayramı ve Şarap !. Bunların bir arada olması da bir araya gelmesi de mümkün ve ihtimal dahilinde değil. Ancak bu afiş bunları bir araya getirmiş.Kim yaptı ? Neden yaptı ? Amacı neydi ?  Bilinmez belkide bu afişi yapan firma yanlışlıkla yaptı.Yanlışlıkla yaptıysa Reklamı veren firmaya göstermeden mi astı; Astıysa Reklamı veren firma yetkilileri gelip geçerken hiç mi görmedi ? Sorular uzar gider.Ancak Ortada Dalga geçen; Kutsalları göz ardı eden, İyi niyetli göremeyeciğimiz bir acayip durum var. Bunu Yaptıran, Asan ve Kontrol eden kim varsa herkes çıkıp bu durum için özür dilemelidir. Tıpkı bir Uçak Firması Çalışanlarının Kadir Gecesi Yaptığı Sözde Eğlence sonrası Firmanın Özür dileyip Yapanları işten attığı gibi, Bu afişinde ondan zerre farkı yoktur. İslam Dini Şarap'ı yasaklamışken Dini Bir Bayram'ı kutlamak adına Şaraplı Kutlama Mesajı Hazırlamak Kadir Gecesinde Rakı İçmekten Farksız değildir.
Avanos'ta Bir Firma Ramazan Bayramını Şarap Mahsenli Reklamla Kutladı

İlk Bakış'ta Ne güzel bir firmamız unutmamış Halkın Ramazan Bayramını halisane duygularla kutlamış unutmamış diyorsunuz!. Ancak afişe biraz daha dikkatli bakınca hatadır diyorsunuz; biraz daha dikkatli bakınca keşke kutlamaslardı daha iyi olurdu diyorsunuz.

Neden diye sorarsanız afişe daha dikkatli bakmanızı öneririz.Nedeni çok açık ve seçik orda duruyor hemde gözümüze sokulu şekilde.Burası Avanos'ta bir bilbord yani reklam için kullanılan bir yer buraya bir firma Bayram kutlama afişi asıyor. Afişin ana teması Ramazan Bayramını kutlamak ancak asla ve katha bir araya gelmeyecek iki öğe bir araya geliyor Ramazan Bayramı Kutlamasında.

Ramazan Bayramı ve Şarap !. Bunların bir arada olması da bir araya gelmesi de mümkün ve ihtimal dahilinde değil. Ancak bu afiş bunları bir araya getirmiş.Kim yaptı ? Neden yaptı ? Amacı neydi ?  Bilinmez belkide bu afişi yapan firma yanlışlıkla yaptı.Yanlışlıkla yaptıysa Reklamı veren firmaya göstermeden mi astı; Astıysa Reklamı veren firma yetkilileri gelip geçerken hiç mi görmedi ?

Sorular uzar gider.Ancak Ortada Dalga geçen; Kutsalları göz ardı eden, İyi niyetli göremeyeciğimiz bir acayip durum var. Bunu Yaptıran, Asan ve Kontrol eden kim varsa herkes çıkıp bu durum için özür dilemelidir. Tıpkı bir Uçak Firması Çalışanlarının Kadir Gecesi Yaptığı Sözde Eğlence sonrası Firmanın Özür dileyip Yapanları işten attığı gibi, Bu afişinde ondan zerre farkı yoktur.

İslam Dini Şarap'ı yasaklamışken Dini Bir Bayram'ı kutlamak adına Şaraplı Kutlama Mesajı Hazırlamak Kadir Gecesinde Rakı İçmekten Farksız değildir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.