Bu Sezon Bitti Ya gelecek Sezon ?

Nevşehir 07.05.2022 - 17:03, Güncelleme: 07.05.2022 - 17:03
 

Bu Sezon Bitti Ya gelecek Sezon ?

Nevşehir Belediyespor Bu Yılı 3 Lig 1 Grup'ta 50 paun ile 8'inci sırada bitirdi; Ya gelecek Sezon ne Olacak ?

Boş Tribunler önünde sesiz maçta puanlar paylaşıldı.Nevşehir Belediyespor sezonun son maçında evinde Gazi stadında sezona beraberlik ve Hüsran içinde veda etti.'' O Sene Bu Sene'' sloganı ile her yıl olduğu gibi sezona başlayan Kırmızı Beyazlı ekip Ligin İlk yarısında 40 Puan topladı ve Lig'de İkinci sırada yer aldı. Ligin İkinci yarısı ise İlk yarıdaki Takımın aksine çalkantılı ve ne oynadığı belli olmayan üst üste yenililer alan bir Takım ile Şampiyonluk iseteyen Neveşhir Belediyespor gitti yerine Play Off'a razı bir takım geldi.Son Haftalarda alınan Mağlubiyetler ile Play Off'ada kalamayan kırmızı beyazlı ekip; 3 Lig 1 Gurp'u 34 Maç'ta 14 Galibiyet 8 Beraberlik ve 12 Mağlubiyet ve Topladığı 50 Puan ile ligi 8'inci sırada tamamladı.Neveşhir Belediyespor'un geleceğinin ne olacağı ise tam belirsizlik içinde..  
Nevşehir Belediyespor Bu Yılı 3 Lig 1 Grup'ta 50 paun ile 8'inci sırada bitirdi; Ya gelecek Sezon ne Olacak ?

Boş Tribunler önünde sesiz maçta puanlar paylaşıldı. Nevşehir Belediye spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediye spor sezonun son maçında evinde Gazi stadında sezona beraberlik ve Hüsran içinde veda etti.'' O Sene Bu Sene'' sloganı ile her yıl olduğu gibi sezona başlayan Kırmızı Beyazlı ekip Ligin İlk yarısında 40 Puan topladı ve Lig'de İkinci sırada yer aldı.

Ligin İkinci yarısı ise İlk yarıdaki Takımın aksine çalkantılı ve ne oynadığı belli olmayan üst üste yenililer alan bir Takım ile Şampiyonluk iseteyen Neveşhir Belediye spor gitti yerine Play Off'a razı bir takım geldi.Son Haftalarda alınan Mağlubiyetler ile Play Off'ada kalamayan kırmızı beyazlı ekip;

3 Lig 1 Gurp'u 34 Maç'ta 14 Galibiyet 8 Beraberlik ve 12 Mağlubiyet ve Topladığı 50 Puan ile ligi 8'inci sırada tamamladı.Neveşhir Belediyespor'un geleceğinin ne olacağı ise tam belirsizlik içinde..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.